BestMusic.ro » Rihanna » Rihanna a cantat o noua piesa la March Madness Festival (video) 

Rihanna a cantat o noua piesa la March Madness Festival (video) 


Pe 4 aprilie, Rihanna a fost prezenta pe scena March Music Madness Festival, acolo unde, spre bucuria publicului a cantat o noua piesa, inca nelansata oficial. Piesa se numeste "American Oxygen" si este inclusa pe viitorul material discografic al artistei.

Noul album al Rihannei este unul dintre cele mai asteptate albume pop al acestuia an. Fanii insa nu mai au foarte mult timp de asteptat.

Pana acum, Rihanna nu a vrut sa dezvakuite nici titlul albumului dar nici data lansarii acestuia, In schimb a dat drumul primului single intituat "Bitch Better Have MY Money" care este acum disponibil pe iTunes.

Rihanna a vorbit despre viitorul album si a spus: "Am inregistrat multe piese care sunt foarte bune. De la inceput ele explodeaza. Am vrut sa ma intorc la asta. Dar nu inseamna ca cele dinainte nu reprezentau muzica adevarata, dar am vrut sa ma concentrez asupra unor lucruri care sa fie reale, care sa fie simtite pentru totdeauna."

Rihanna a zguduit pentru prima data scena muzicii internationale in 2005 cu albumul "Music Of The Sun" care a inclus single-ul de debut "Pon De Replay". De atunci, toate materialele sale au inclus mega hit-uri precum "Umbrella", "Only Girl" si "We Found Love". Si chiar daca artista este recunoscatoare pentru succesul adus de aceste hit-uri, ea inca nu crede ca au trecut testul timpului.

Single-ul "FourFiveSeconds" in colaborare cu Kanye West si Sir Paul McCartney va fi de asemenea inclus pe acest material. Piesa a fost certificata cu argint in Marea Britaie si cu platina in Australia si Noua Zeelanda.
Mai multe stiri despre: festival  single nou  piesa nelansata 
Publicat pe 06 Aprilie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram