BestMusic.ro » Rihanna » Rihanna, Jay-Z, U2 canta pentru Haiti

Rihanna, Jay-Z, U2 canta pentru Haiti


Rihanna, Jay-Z si U2 sunt doar cativa dintre artistii care incearca sa ajute victimele cutremurului din Haiti.

De exemplu, Rihanna a inregistrat un cover dupa celebra piesa a lui Bob Marley, `Redemption Song`. Piesa poate fi cumparata de pe iTunes, de pe rihannanow.com si de pe site-ul oprah.com, toate castigurile fiind donate unor organizatii umanitare ca UNICEF si Crucea Rosie.

La randul lor, Bono, The Edge si Jay-Z si-au unit vocile in scop caritabil. Artistii au inregistrat o piesa impreuna, cu ajutorul producatorului Swizz Beatz, pe care o vor lansa, cel mai probabil, in cadrul unui teledon ce va avea loc maine, 22 ianuarie.

Evenimentul `Hope For Haiti` de vineri aduna laolalta artisti ca Jay-Z, Beyonce, Bruce Springsteen, Coldplay, Taylor Swift, Shakira, Rihanna, Christina Aguilera, John Legend, Jennifer Hudson, Mary J. Blige, Justin Timberlake si Alicia Keys.

In cadrul evenimentului se va organiza un teledon, prezentat de George Clooney si Wyclef Jean.

Alti artisti, ca Dave Matthews Band, Slash, Lupe Fiasco, Enrique Iglesias si Peter Gabriel contribuie la realizarea compilatiei `Download To Donate for Haiti`, sponsorizata de grupul Music For Relief, fondat de Linkin Park.

Lady GaGa va dona toate castigurile pe care le va obtine pe 24 ianuarie din vanzarea produselor de pe site-ul ei si din vanzarea de bilete. `Monstruletilor care veti veni pe 24 la Monsterball: toate biletele + toate profiturile vor fi donate. Strangeti banutii. Ajutati la salvarea unei vieti`, a scris cantareata.
Mai multe stiri despre: Rihanna  concerte caritabile  haiti 
Publicat pe 21 Ianuarie 2010 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram