BestMusic.ro » Rihanna » Rihanna: Tracklist si fragmente din albumul "Unapologetic" (audio)

Rihanna: Tracklist si fragmente din albumul "Unapologetic" (audio)


Rihanna se pregateste de lansarea celui de-al saptelea album din cariera, iar in urma cu putin timp a aruncat bomba in privinta colaborarilor de pe material.

Pe "Unapologetic" se regasesc colaborari cu Eminem, ce ii intoarce astfel favorul pentru aparitia pe "Love the way you lie", Future, Mikky Ekko, dar si Chris Brown, fostul sau iubit si actualul sau prieten foarte bun (sau mai mult de atat), impreuna cu care canta piesa "Nobodies Business", ce contine un sample din "The Way you make me feel".

Evident, Rihanna si Def Jam au adunat o armata de producatori si compozitori pusi pe treaba si gata sa livreze materialul astfel incat sa se pastreze norma de un album pe an. La album au lucrat Benny Blanco, David Guetta, StarGate, iar lista compozitorilor ii include printre altii pe Guetta, Sia Furler si Kanye West.

Asculta sample-urile din album si urmareste tracklist-ul mai jos. Suna destul de bine piesa introductiva, "What Now" si "Stay" - doua balade sa ne mai linisteasca dupa infuzia de dubstep mai prezenta decat pe precedentul album, dar si "No Love Allowed", o piesa reggae.

1. "Fresh Out the Runway"
2. "Diamonds" (asculta)
3. "Numb" (ft. Eminem)
4. "Pour It Up"
5. "Loveeeeeee Song" (ft. Future)
6. "Jump"
7. "Right Now"
8. "What Now"
9. "Stay" (ft. Mikky Ekko)
10. "Nobodies Business" (ft. Chris Brown)
11. "Love Without Tragedy" / "Mother Mary"
12. "Get It Over With"
13. "No Love Allowed"
14. "Lost in Paradise"
15. "Half of Me" (Bonus Track)

"Unapologetic" se lanseaza oficial pe 12 noiembrie si este unul dintre cele mai asteptate albume ale acestei luni. Editia deluxe a acestuia, pe care fanii infoctati abia astepta sa puna mana, ar putea sa-i lase pe acestia faliti: costa 250 de dolari! Edita speciala "Unapologetic" va fi disponibila pe piata incepand cu 11 decembrie, si contine albumul, un tricou, postere, stickere, un stereoscop cu imagini 3D ale Rihannei in diversele etape ale carierei si un caiet de 40 de pagini cu dedicatie.

Vezi si: Cele mai asteptate albume ale lunii noiembrie

Pentru promovarea materialului, pe termen scurt Rihanna pregateste videoclipul pentru primul single "Diamonds" (vezi aici poze de la filmari), dar si o aparitie la Saturday Night Live, ce se va difuza pe 10 noiembrie.

In plus, Riri pregateste un turneu fulger ce marcheaza al saptelea album - 777 Tour, in cadrul caruia va sustine sapte concerte, timp de sapte zile, in sapte tari.

Cum ti se pare "Unapologetic" la prima ascultare? Care piese ti-au atras atentia?
Mai multe stiri despre: albume 2012 
Publicat pe 07 Noiembrie 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram