BestMusic.ro » RIO » RIO vine la Mamaia (video)

RIO vine la Mamaia (video)


Trupa RIO vine pe data de 30 aprilie in clubul Crush din Mamaia pentru a ne canta hitul `Shine On`, in cadrul unei petreceri ce face parte din seria de evenimente `Live with Chivalry`.

Gazda show-ului va fi prezentatorul de televiziune Virgil Iantu iar seara va cuprinde multe elemente surpriza, precum cavaleri moderni pe motociclete, covor rosu si primire cu torte.

Petrecerea este doar una din cele patru organizate special pentru week-end-ul de 1 mai in statiunea Mamaia, programate in serile de 29, 30, 1 si 2 mai 2010.

Cei trei componenti ai trupei RIO, Manuel `Manian` Reuter, Yann `Yanou` Peifer si Tony T si-au facut debutul in aceasta formula in anul 2007, cu single-ul `De Janeiro`.

Succesul inregistrat atunci a fost depasit o data cu lansarea superhit-ului `Shine on` in 2008, urmat de `When the Sun Comes Down`, `Serenade` sau `After the love`.Inainte de RIO, DJ Yanou si DJ Manian au mai avut success cu piesa `Everytime We Touch`, in cadrul proiectului Cascade.


Asculta piesa de succes a celor de RIO, `Shine On`:

RIO - Shine On pe www.playmymusic.ro
Mai multe stiri despre: mamaia  crush  Shine On 
Publicat pe 26 Aprilie 2010 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram