BestMusic.ro » Rita Ora » Rita Ora a jefuit un magazin in cel mai recent videoclip "Doing It" al artistei Charli XCX

Rita Ora a jefuit un magazin in cel mai recent videoclip "Doing It" al artistei Charli XCX


Charli XCX a lansat un videoclip pentru piesa "Doing It", extrasa de pe albumul "Sucker". Este una dintre cele maibune piese de pe acest material si merita un videoclip pe masura.

Rita Ora este partenera de "crima" a lui Charli in clipul care desi la prima vedere poate pare "ieftin", este unul foarte amuzant.

"Am vrut ca videoclipul a fie in stilul Barbie dur, un video in stilul Thelma si Louise-esque. Am jefuit un magazin cu arme de jucarie, am calarit un cal salbatic si aproape am rasturnat un camion in desert", asa descrie Charli XX actiunea clipului.

"Doing It" nu face nici o exceptie. Este foarte colorat, cele doua poarta costume de cowgirl si chiar un taur-mecanic isi face aparitia in clip. Daca precedentele clipuri ale artistei sunt super sexy, nici acesta nu face exceptie.

Si chiar daca in timpul filmarilor Charli a fost la un pas sa o omoare pe Rita Ora, se pare ca ambele staruri pop sunt mai bine decat au fost vreodata pana acum.
Mai multe stiri despre: lansari singleuri  lansari videoclipuri 
Publicat pe 21 Ianuarie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram