BestMusic.ro » Rita Ora »  Rita Ora si Imanbek au lansat EP-ul "Bang"  

 Rita Ora si Imanbek au lansat EP-ul "Bang"  

 Rita Ora si Imanbek au lansat EP-ul "Bang"
 

Rita Ora si Imanbek, DJ-ul si producer-ul din spatele "Roses”, hit ce a stat peste 20 de saptamani in top 10 Airplay in Romania, au facut echipa pentru un super EP: "Bang”.

Cei doi artisti care au cucerit lumea au compus si produs impreuna pe Zoom un EP ce contine patru piese, creand o colaborare mondiala in adevaratul sens al cuvantului.

"Cand am inceput acest proiect, voiam sa dezvoltam conexiuni creative cu alti artisti”, povesteste Rita. "Colaborarea cu Imanbek a fost o experienta extraordinara, am avut intalniri pe Zoom si am discutat despre muzica, asa ca a trebuit sa ne adaptam la un nou mod de recording. Este uimitor cat de importanta este tehnologia, ca noi sa putem crea aceasta conexiune. Muzica este cu adevarat un limbaj universal iar acest EP este o dovada clara ca procesul creativ are puterea de a depasi orice obstacol care ne separa”, adauga artista.

"Bang” este o colectie impresionanta de piese, care imbina influente pop si elemente din cultura clubbing-ului anilor '80 si '90. Cele patru piese de pe EP-ul lansat de catre Cat Music in Romania au fost compuse atat de Imanbek, DJ-ul care a devenit primul producator din Europa de Est ce a intrat in Top 5 in Billboard Hot 100, cat si de Rita Ora, artista care detine recordul pentru cele mai multe single-uri lansate ce au ajuns in Top 10.

"Acest proiect a fost o colaborare la nivel mondial, care include unii dintre artistii si producatorii mei preferati. EP-ul ne-a reunit nu numai creativ, ci si la nivel personal”, povesteste Imanbek despre "Bang”.

Pentru primul single extras de pe EP, Rita Ora si Imanbek au colaborat cu David Guetta si Gunna. "BIG" este un statement muzical si o piesa care, cu siguranta, isi merita numele. "BIG" este insotit de un videoclip filmat in Bulgaria, in care Rita apare imbracata in haine traditionale albaneze intr-un decor in care fantezia si realitatea se intalnesc.

"A fost o placere sa colaborez cu Rita pentru «BIG». Am lucrat impreuna mult la aceasta melodie, iar Gunna o face si mai buna! A fost grozav sa lucrez cu Imanbek pe partea de productie. Toti sunt incredibili de talentati si sunt foarte fericit ca fac parte din acest proiect. Suntem foarte incantati sa impartasim lumii in sfarsit aceasta piesa!”, povesteste David.

Pe noul EP se regasesc si alte trei piese ce vin cu noi surprize si colaborari fresh: "Bang Bang”, "Mood” (feat. Khea) si "The One”
Publicat pe 16 Februarie 2021 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu