BestMusic.ro » ROA » ROA lanseaza albumul System of Sound pe 9 noiembrie (promo video)

ROA lanseaza albumul System of Sound pe 9 noiembrie (promo video)

ROA lanseaza albumul System of Sound pe 9 noiembrie (promo video)

Dupa doi ani si cinci luni de la primul concert ROA, respectiv lansarea albumului "Artificial", a sosit momentul sa-l ascultam pe cel de-al doilea. Se numeste "System Of Sound "si contine 18 track-uri, printre care si celebrele piese : "Sonata In La Minor" , "D-aia" sau "La Rasarit" . Evenimentul de lansare are loc pe 9 noiembrie la Colectiv.

Petrecerea incepe cu un warm-up pe masura : NotSoCommonDJ & The Basstard ( Electrocord ) cunoscuti pentru petrecerile de la B'estFest Dance Arena, urmati de celebrul crew "Bass Turbat ". Dupa concertul ROA, incepe bubuiala cu un Dj Set al binecunoscutului duo Gojira & Planet H.

Seara se va incheia clar intr-o atmosfera artificiala, cu un "after party" de care se va ocupa FREQAX, unul dintre castigatoriil concursului de remix-uri organizat de ROA in urma cu un an. Dupa numeroase gig-uri in strainatate, talentatul producator vine special la acest eveniment, sa ne incante cu groove-uri de hardcore drum'n'bass si dubstep.

Detalii despre program si bilete gasiti pe pagina evenimentului.

ROA - System Of Sound (promo lansare)
Mai multe stiri despre: lansari albume  albume 2013  concerte 2013 
Publicat pe 15 Octombrie 2013 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram