BestMusic.ro » ROA » Sigue Sigue Sputnik si Dope D.O.D. sunt noii headlineri ai festivalului Rock la Mures! 

Sigue Sigue Sputnik si Dope D.O.D. sunt noii headlineri ai festivalului Rock la Mures! 

Sigue Sigue Sputnik si Dope D.O.D. sunt noii headlineri ai festivalului Rock la Mures! 

Legendara formatie Sigue Sigue Sputnik vine in premiera in Romania, la festivalul Rock la Mures! Infiintata la inceputul anilor ‘80 la initiativa lui Tony James (fostul basist Generation X), trupa Sigue Sigue Sputnik a devenit un fenomen al genului, in care este vorba nu doar despre rock and roll, dar si despre look si miscare scenica, despre efecte vizuale si multa culoare, intr-un show ce va fi in premiera in tara noastra.

Dope D.O.D. este o trupa olandeza de hip-hop care pune in muzica linii vocale puternice pe beat-uri agresive. Grupul este compus din MC Skits Vicious & Jay Reaper si DJ Dr. Diggles. Soundul Dope D.O.D. aduce o linie noua de hardcore hip-hop ce imbina stiluri clasice cu sunete electronice (dubstep, trap, drill) intr-un mix unic.

Dupa lansarea videoclipului lor de debut "What Happened” in 2011, cu aproape 22 de milioane de vizionari pe YouTube, cariera lor internationala a demarat. Dope D.O.D. au impartit de-a lungul timpului scena cu Cypress Hill, Method Man, Redman, Snoop Dogg, KoRn, Limp Bizkit, Die Antwoord, A $ AP ROCKY, Onyx, Skrillex, Danny Brown etc.

16-17 iunie 2017 este perioada in care Periam Port redevine, dupa o pauza de cativa ani, locul de desfasurare al festivalului Rock la Mures. Departe de galagia orasului, de poluare si de problemele din cotidian va asteapta doua zile de festival cu trei scene si peste 150 de artisti, precum si activitati alternative care sa reprezinte o adevarata escapada din cotidian, intr-un peisaj exceptional.

Atari Teenage Riot, Fernanda Martins, Jinjer, Jamaram, Hamatom, Implant pentru Refuz, Haos si Basska, Centrifug, K-MEL si sMashUp sunt artistii deja confirmati, carora li se alatura noi nume din aria muzicii de calitate.

R.O.A., Tesco Disco, Pneumatix sunt doar primii dintre cei care vor face un show de zile mari la festivalul Rock la Mures. Lista artistilor este completata de: Jigga, Noxius, B:Hex, Real Onez, KuKila & Mc Teo, precum si trupe si artisti locali, nationali sau din strainatate: Relative (Cluj-Napoca), Grave for Sale (Timisoara), B-ton (Arad), Death Before Digital (Austria), GOT-X (Barlad), D.O.D (Drink or Die, Serbia) dar si Kazah, Proton Blast, Kevlar, Hiper Diy A, D-pression, Muh\'Fucka, H.L., D-tone, Cips Toben, Marduk, Mutu, Clarck, Fly, Jon, Braia, Toben, Colin Klix, Altered, Core Corp, Prv, Rntk, T.S.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Daca vrei sa fii la curent cu cele mai noi informatii despre festival, urmareste pagina de Facebook Rock la Mures (https://goo.gl/PCNUPH) si nu uita sa intri si pe pagina de Event a festivalului (https://goo.gl/O8YRaz). De asemenea, te asteptam si pe www.rocklamures.ro.
chilipirul-zilei.ro/
Publicat pe 31 Mai 2017 de BestMusic.ro
chilipirul-zilei.ro/