BestMusic.ro » Robbie Williams » Concert Robbie Williams: Ultimele detalii legate de show-ul din aceasta seara 

Concert Robbie Williams: Ultimele detalii legate de show-ul din aceasta seara 


In aceasta seara sunt asteptati peste 60.000 de fani in Piata Constitutiei din Bucuresti pentru concertul britanicului Robbie Williams.

Din cauza show-ului circulatia rutiera va fi restrictionata pe Bulevardul Libertatii si pe Bulevardul Unirii pana maine dimineata.

Traficul a fost restrictionat, de ieri, ora 18.00 si va ramane pana sambata, la ora 08.00, pe bulevardul Libertatii, intre Calea 13 Septembrie si bulevardul Natiunile Unite, si pe bulevardul Unirii, intre bulevardul I. C. Bratianu si Piata Constitutiei, a anuntat Brigada Rutieraa Capitalei.

In timpul restrictiilor de trafic pentru organizarea concertului care va fi sustinut in aceasta seara de Robbie Williams, soferii pot merge pe rutele ocolitore Calea 13 Septembrie - bd. Libertatii - Piata George Cosbuc - bd. Regina Maria, str. Izvor - str. Hasdeu - Splaiul Independentei si Bd. Unirii - Piata Unirii - Splaiul Independentei - str. Hasdeu - str. Izvor - Calea 13 Septembrie.

Superstarul britanic a ajuns seara trecuta in Romania cu un avio privat care a aterizat la terminalul Tiriac Air din Aeroportul International "Henri Coanda" .

Scena pe care va urca Robbie in aceasta seara are 57 de metri lungime si 30 adancime, iar lucrarile de amenajare au inceput pe 11 iulie. Intreaga productie va fi pregatia de 300 de membri ai staff-ului si 150 de masinisti. Paza va fi asigurata de 600 de agenti de securitate.

Potrivit organizatorilor acestui show, artistul a cerut sa i se asigure astazi un meniu sanatos, constituit din preparate proaspete. Pentru masa de pranz si cina s-au solicitat carne alba si somon, miel, legume verzi, orez brun, paste de quinoa si sushi. Robbie a cerut ca in backstage sa aiba un ceainic electric, guma de mestecat, lapte proaspat, un espressor si bauturi energizante necarbonate.

Mai multe detalii de program si regulile de acces : http://bit.ly/1MeI2Dy
Mai multe stiri despre: concerte 2015  program concerte  reguli acces 
Publicat pe 17 Iulie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram