BestMusic.ro » Robbie Williams » Organizatorii concertului lui Robbie Williams au primit ameda de 10.000 de lei 

Organizatorii concertului lui Robbie Williams au primit ameda de 10.000 de lei 


Saptamana trecuta, presedintele ANPC declara ca peste 200 de reclamatii au fost inregistrate la ANPC de catre cei care au fpst prezenti la concertul lui Robbie William, autoritatea urmand sa ii sanctioneze pe organizatori cu amenda maxima.

Intr-un final, cele doua firme care au organizat concertul din Piata Constitutiei au fost amendate cu 10.00 de lei de catre ANPC pentru ca nu au asigurat suficiente puncte vanzare a produselor alimentare si a bauturilor. Asa informeaza un comuniat al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor emis astazi.

"Consumatorii au stat la coada minim 45 de minute pentru a-si putea achizitiona produsele respective(ape, sucuri, bere) si pentru a se putea hidrata corespunzator pe durata evenimentului, care a durat aproximativ 5 ore", se arata in comunicatul ANPC.

Intre 19-23 iulie a fost inregistrat la ANPC un numar de aproximativ 300 de reclamtii ale consumatorilor legate de concertul lui Robbie Williams de la Bucuresti.

In urma unui control s-a constatat ca ca societatile organizatoare ar fi trebuit sa asigure in perimetrul destinat concertului conform planului de organizare o suprafat suficienta pentru ca toti cei aflati la concert sa poata achizitiona bauturi si produse alimentare cu usurinta.

"La verificarea contractelor incheiate intre organizatori si societatile comerciale care urmau sa presteze servicii de vanzare de produse in locatia evenimentului, organizatorii nu s-au asigurat ca firma prestatoare sa garanteze instalarea a cel putin 300 metri liniari de standuri, asa cum initial stabilisera prin contractul incheiat cu societatea prestatoare, care cu 2 zile inainte de eveniment a renuntat sa participe la eveniment", arata ANPC.

Sursa: Hotnews.roMai multe stiri despre: concerte 2015  amenda 
Publicat pe 28 Iulie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram