BestMusic.ro » Robert Pattinson » Robert Pattinson si Kristen Stewart, impreuna pe covorul rosu la premiera ultimului Twilight

Robert Pattinson si Kristen Stewart, impreuna pe covorul rosu la premiera ultimului Twilight


Desi in ultima vreme s-a tot spus ca Robert Pattinson si Kristen Stewart nu vor aparea impreuna pe la niciun eveniment legat de Twilight, se pare ca lucrurile s-au schimbat.

Cei doi vor aparea impreuna pe covorul rosu la premiera filmului 'Twilight Saga: Breaking Dawn Part II'.

Pattinson a decis sa se poarte "profi" si sa fie prezent la evenimentul din noiembrie, deoarece este ingrijorat de felul in care o vor primi fanii pe fosta lui iubita.

"Le-a spus producatorilor ca va defila pe covorul rosu pentru a o salva de situatia stanjenitoare si de eventualele huiduieli ale fanelor", a spus o sursa. "Se poarta profesionist si actioneaza la nivel moral superior". Cu toate acestea, Rob nu va vorbi cu ea la marele eveniment.

Kristen l-a inselat pe frumuselul actor in varsta de 26 de ani cu regizorul insurat Rupert Sanders, cu care ea lucra la filmul 'Snow White and the Huntsman'.

De atunci, Robert a refuzat sa ii auda scuzele si vorbeste rareori cu ea, ba chiar s-a mutat din casa in care se mutasera impreuna.
Mai multe stiri despre: cupluri vedete  scandaluri 2012 
Publicat pe 23 August 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram