BestMusic.ro » Robert Pattinson » Robert Pattinson si Kristen Stewart vor avea o fetita

Robert Pattinson si Kristen Stewart vor avea o fetita


Robert Pattinson si Kristen Stewart vor avea o fetita. Nu in viata reala, ci in noul episod din saga Twilight - `Breaking Dawn`.

Rolul fetitei jumatate om-jumatate vampir va fi interpretat de Mackenzie Foy. In varsta de 9 ani, aceasta va da viata personajului Renesmee.

Renesmee va fi o creatura jumatate om, jumatate vampir, care se maturizeaza extrem de rapid. Va ajunge la 17 ani in doar 7.

Informatia a fost confirmata de autoarea cartilor din seria Twilight, Stephanie Meyers.

Mackenzie FoyScriitoarea s-a aratat incantata de alegerea micutei Mackenzie Foy pentru rolul lui Renesmee, pe care o considera o minunata actrita.

Ei bine, Mackenzie Foy nu se poate lauda cu foarte multe roluri in filme. Pana acum a bifat doar doua roluri si alea minore, in `FlashForward` si `Till Death`.

In schimb, Mackenzie pare mai degraba intersata de modelling. La 9 ani, fetita a aparut in mai multe reclame, pentru Burger King, Pantene, Gap si Jill Stuart.

Cat despre noul episod Twilight Breaking Dawn, acesta va fi impartit in doua parti, prima urmand sa apara pe marile ecrane abia pe 16 noiembrie 2011.
Mai multe stiri despre: roluri  filme  Twilight 
Publicat pe 11 Octombrie 2010 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram