BestMusic.ro » Robert Pattinson » Vrei sa vina Robert Pattinson in Romania?

Vrei sa vina Robert Pattinson in Romania?


Starul din seria Twiligt, Robert Pattinson, ar putea veni in Romania, impreuna cu Kristen Stewart si Taylor Lautner. Pentru asta, fanii actorilor trebuie sa se mobilizeze in numar cat mai mare, la Conventia Amurg.

Pe 1 iulie, cu incepere de la ora 17:00, toti fanii Twilight sunt asteptati pe Bd. Unirii din Bucuresti, pentru a inregistra cea mai zgomotoasa pledoarie pentru venirea lui Pattinson & co. in Romania, informeaza Antena 1.

Conventia Amurg va avea ca punct de plecare Bd. Unirii, de unde fanii vor marsalui pana la Centrul Cultural `Mihai Eminescu` si asta nu oricum, ci cat mai pregatiti de parada, adica imbracati ca niste fani adevarati, `inarmati` cu pancarte si stegulete, banderole si insigne.

Odata ajunsi la destinatie, adica la amfiteatrul `Mihai Eminescu` din Parcul National, vom inregistra cea mai zgomotoasa pledoarie pentru aducerea actorilor din Amurg in Romania. Inregistrarea va ajunge chiar la ei, asa ca depinde de voi sa ii convingeti.

Seara vine cu noi suprize pentru fanii prezenti la eveniment, care nu numai ca vor putea vedea Amurg si Luna Noua gratis, dar vor avea ocazia sa castige sute de premii originale Eclipsa, precum si invitatii la film.

Daca vreti sa participati la acest eveniment si vreti sa le demonstrati lui Robert, Kristen, Taylor si celorlalti ca miile de fani Amurg din Romania merita atentia lor, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe www.twilightsaga.ro/conventie si sa va inscrieti la conventie. Pentru mai multe detalii accesati www.twilightsaga.ro.
Mai multe stiri despre: Twilight  robert pattinson romania  conventia amurg 
Publicat pe 16 Iunie 2010 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram