BestMusic.ro » Robin and the Backstabbers » Presa de Rock Bun: program complet si reguli de acces

Presa de Rock Bun: program complet si reguli de acces

Presa de Rock Bun: program complet si reguli de acces

Cel mai nou festival rock autohton, Presa de Rock Bun, se va desfasura la sfarsitul acestei saptamani, adica vineri, 29, si sambata 30 noiembrie, la House of Parties. Vezi programul complet si regulile de acces.

Pe scena din incinta Casei Presei Libere vor urca 10 trupe in cele doua zile de festival. Up to Eleven si Pseudonoise se alatura trupelor deja anuntate – Alternosfera (Republica Moldova), Vita de Vie, Robin and the Backstabbers, Sarmalele Reci, PIMP, Mere, Astero si N.O.R.

Dupa ce a concertat pe aceeasi scena cu trupe ca Luna Amara, Omul cu obolani, Alternosfera, Byron, Trooper, Iris etc., avand la activ un prim cd inregistrat live din concert, dupa ce a dezvoltat proiectul Tribute to Nirvana, trupa Up to Eleven si-a propus sa fie cat mai vizibila si cat mai aproape de sustinatori. In prezent pregateste un album de studio. O parte din piesele ce vor rasuna pe cd-ul Up to Eleven se vor auzi in cadrul recitalului de la Presa de Rock Bun.

Pornita ca o joaca, trupa Pseudonoise abordeaza Alternativ \ Grunge \ Rock \ Metal cu toata seriozitatea. Membrii Pseudonoise (Andrei Stoicescu, Mihai Vulpoi, Adi Ene, Octav Ionescu, Victor Popa) se simt in largul lor pe scena, fie ca e vorba de un concert de club sau de un festival, de un concert caritabil sau de o petrecere de motociclisti. Pseudonoise transmite energie si pofta de rock. Au promis ca la Presa de Rock Bun vor face show.

Program complet:

Vineri, 29 noiembrie
Ora 18.00 – acces
Ora 19.00 – Up to Eleven
Ora 19.30 – N.O.R. (Oradea)
Ora 20.15 – PIMP
Ora 21.00 – Robin and The Backstabbers
Ora 22.30 – Vita de vie
Ora 00+ - DJ Detzy

Sambata, 30 noiembrie
Ora 18.00 – acces
Ora 19.00 – Pseudonoise
Ora 19.30 – Astero
Ora 20.15 – Mere (Arad)
Ora 21.00 – Sarmalele Reci
Ora 22.30 – Alternosfera (Republica Moldova)
Ora 00+ - DJ Detzy

Reguli de acces:

Accesul la Presa de Rock Bun se va face pe baza biletului valid de o zi sau a abonamentului. Biletul asigura accesul unei singure persoane, o singura data, iar abonamentul este valabil in ambele zile ale festivalului.
Biletul in baza caruia se face accesul trebuie pastrat pe toata durata festivalului, spectatorii fiind rugati sa aiba asupra lor si un act de identitate valid.

Biletele pot fi achizitionate prin Reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online prin Eventim.ro.

Pretul biletelor pana la data de 29 noiembrie este de 30 de lei pentru o zi si de 50 de lei pentru abonament. Biletele vor putea fi achizitionate si la intrare, pretul acestora fiind atunci de 40 de lei pentru o zi, iar al abonamentelor de 70 de lei.

Nu va fi permis accesul cu aparate foto profesionale si semiprofesionale, aparate de inregistrare audio-video, cutite, arme, artificii, substante periculoase, obiecte contondente, animale de companie, scaune, bidoane de plastic, sticle, cutii de conserve, mancare. De asemenea, spectatorii sunt rugati sa nu vina la concert cu bagaje si obiecte voluminoase.

In incinta vor fi amplasate baruri. Ca atare, organizatorii roaga publicul sa nu vina cu bauturi din afara, avand posibilitatea de a le achizitiona la spectacol.

Este interzis accesul persoanelor sub 16 ani fara insotitori majori.

Organizatorii isi rezerva dreptul de a evacua pe loc persoanele care afiseaza un comportament neadecvat, in neconcordanta cu regulile generale de securitate sau ale bunului simt.
Mai multe stiri despre: concerte 2013  festivaluri 2013 
Publicat pe 25 Noiembrie 2013 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu