BestMusic.ro » Robin and the Backstabbers »  Robin and the Backstabbers lanseaza Vladivostok 2 – o noua piesa de pe viitorul album Vladivostok

 Robin and the Backstabbers lanseaza Vladivostok 2 – o noua piesa de pe viitorul album Vladivostok

 Robin and the Backstabbers lanseaza Vladivostok 2 – o noua piesa de pe viitorul album Vladivostok

Robin and the Backstabbers lanseaza Vladivostok 2 – o noua piesa de pe viitorul album Vladivostok care se lanseaza pe 30 noiembrie la Arenele Romane

De la capatul orasului, de la capatul oceanului, de la marginea pamantului vine Vladivostok 2 – noul cantec Robin and the Backstabbers. Cu un videoclip mesterit de Barna Nemethi, Vladivostok 2 aduce cu el zvonul noului album – Bacovia Overdrive vol. III Vladivostok – ce va fi lansat pe 30 noiembrie la Arenele Romane din Bucuresti.

Biletele pentru concert se gasesc in avans pe iabilet.ro https://www.iabilet.ro/bilete-robin-and-the-backstabbers-la-arenele-romane-45973/.

O parte din melodiile acestui album au luat nastere in linistea de toamna a unei case ascunse intr-o padure de pe marginea unui lac. Pentru a ajuta la protejarea ei, Robin and the Backstabbers vor redirectiona 2% din valoarea biletelor vandute la concertul de lansare de pe 30 noiembrie de la Arenele Romane catre campaniile pentru protejarea padurilor ale Greenpeace Romania si WWF Romania.
Publicat pe 14 Noiembrie 2019 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu