BestMusic.ro » Robin Schulz » Robin Schulz a mixat la prezentarea echipei Bayern Munchen (video)  

Robin Schulz a mixat la prezentarea echipei Bayern Munchen (video)  


Robin Schulz a mixat sambata, 11 iulie, pe celebrul stadion Allianz Arena, in cadrul ceremoniei de prezentare a echipei cu care Bayern Munchen va evolua in competitiile sezonului 2015-2016.

Schulz a ridicat spectatorii in picioare de la primele beat-uri ale hitului "Sun Goes Down” si a facut un show remarcabil acompaniat si de Jasmine Thompson si de pianistul Lang Lang.

Ceremonia de lansare a echipei a inclus si un prim antrenament al jucatorilor desfasurat in fata a celor aproximativ 70.000 de suporteri prezenti in tribune. Totodata, a avut loc si un meci demonstrativ al veteranilor Bayern Munchen care s-au intrecut cu veteranii Inter Milano, dintre care a facut parte si romanul Cristian Chivu.

Dupa ce a spulberat topurile din ultimul an cu hiturile "Prayer in C” si "Sun Goes Down” in tari precum Belgia, Germania, Franta, Danemarca, Franta, Elvetia sau Regatul Unit, Robin se pregateste sa lanseze un nou single acompaniat si de un clip incitant pe 17 iulie 2015. Pana atunci, DJ-ul si producatorul german continua promovarea celei mai recente piese, "Headlights”, care a ajuns in primele 10 pozitii in topurile din Australia, Austria, Germania, Elvetia si Norvegia.

Concertul lui Robin Schulz poate fi urmarit aici incepand cu minutul 29:50.
Mai multe stiri despre: concerte 2015 
Publicat pe 13 Iulie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram