BestMusic.ro » Rolling Stones » Jocurile Rock Band, Guitar Hero dauneaza tinerilor?

Jocurile Rock Band, Guitar Hero dauneaza tinerilor?


Fostul component al grupului Rolling Stones, Bill Wyman, este ingrijorat de amploarea pe care au luat-o jocurile pe consola, gen Rock Band sau Guitar Hero, in care tinerii canta la instrumente virtuale, in defavoarea celor reale.

`Incurajeaza copiii sa nu invete, asta e problema. Din ce in ce mai putine persoane sunt interesate sa invete sa cante la un instrument`, le-a spus artistul celor de la BBC.

La randul sau, starul Pink Floyd, Nick Mason, este de parere ca jocurile cu instrumente virtuale sunt interesante, dar e enervat de timpul pe care copiii sai il petrec exersand la chitara virtuala.

`Ma irita sa-mi vad copiii facand asta – daca ar fi petrecut la fel de mult timp exersand la chitara, pe cat au petrecut apasand pe butoane, ar fi fost al naibii de buni pana acum`.

In replica, co-fondatorul Harmonix Music Systems, care a creat seria Rock Band, a respins reprosurile artistilor, sustinand ca destule persoane inspirate de Rock Band s-au apucat de invatarea unui instrument real.

Legendele rock au vorbit pe seama acestui subiect inainte de lansarea jocului `The Beatles: Rock Band`, care include 45 de piese Beatles remasterizate.

Ai jucat vreodata Rock Band/Guitar Hero? Dauneaza jocul tinerilor?

Am jucat. Da, le dauneaza

Am jucat. Nu cred ca le dauneaza

N-am jucat. Nu stiu daca le dauneaza


Bestmusic
Mai multe stiri despre: rolling stones  Beatles  jocuri  Pink Floyd  Guitar Hero 
Publicat pe 09 Septembrie 2009 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram