BestMusic.ro » Romanii au talent » Soc si groaza: Fernando de la Caransebes a fost la preselectiile Romanii au Talent

Soc si groaza: Fernando de la Caransebes a fost la preselectiile Romanii au Talent


Din seria #socsigroaza, azi il avem pe Fernando de la Caransebes, care s-a prezentat la preselectia de la Timisoara a noului sezon Romanii au Talent. Autorul piesei "Castravetele", care are peste 800,000 de vizualizari pe Youtube, a plecat de acolo trist, fiind respins de juriu. Nu intainte de a incerca sa-i dea cu microfonul in cap lui Mihai Petre, pentru ca "se uita urat".

"Am intrat pe scena si cred ca m-au recunoscut imediat (membrii juriului, n.r.). Sau cel putin asa cred. Probabil se asteptau sa cant o manea, dar eu mi-am schimbat stilul acum, cant mai mult populare. Asa ca am bagat o piesa din Banat... Andrei i-a placut foarte mult, am vazut-o de pe scena. Mihai Petre se uita urat la mine, asa ca m-am dus la el si i-am tras cu microfonul in cap. Bine, nu chiar i-am tras... M-am dat la el doar... asa, pentru show” a declarat Fernando de la Caransebes pentru Wowbiz.ro, dupa care si-a dat seama ca nu ar fi trebuit sa dezvaluie informatii pana la inceperea show-ului: "S-ar putea sa nu dea imaginile cu mine. De fapt, nici nu sunt foarte sigur daca aveam voie sa va povestesc lucrurile astea”
Mai multe stiri despre: preselectii romanii au talent  soc si groaza 
Publicat pe 03 Septembrie 2013 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram