BestMusic.ro » Romanii au talent » Finalistii Romanii au talent Bogdan Bolohan si KID A te invita sa inveti sa dansezi alaturi de ei la CLUJ! 

Finalistii Romanii au talent Bogdan Bolohan si KID A te invita sa inveti sa dansezi alaturi de ei la CLUJ! 

Finalistii Romanii au talent Bogdan Bolohan si KID A te invita sa inveti sa dansezi alaturi de ei la CLUJ! 

Finalistii Romanii au talent 2015, Bogdan Bolohan si KID A, vor sustine doua ateliere de dans inedite in Cluj! Vino si tu sa inveti sa dansezi alaturi de ei pe 11 si 12 iulie, la Genessis Dance Studio, pe Strada Victor Babes, nr. 3 (in curte).

Workshop-ul cu Bogdan Bolohan va avea loc pe 11 iulie, intre orele 15:30-18:00, iar cel pentru avansati intre 19:00-22:00. Taxa de participare la workshop este de 50 lei si poate fi achitata la fata locului.

Workshop-ul KID A va avea loc pe 12 iulie, de la ora 16:00 (dans contemporan experimental) si va continua la ora 18:00 (improvizatie), la aceeasi locatie (Str. Victor Babes, nr. 3). Taxa va fi de 50 lei pentru ambele workshop-uri KID A; pentru orice alte informatii legate de workshop-urile Bogdan Bolohan sau KID A din Cluj, se poate suna la numarul 0747 922 637 (Diana).

STRUCTURA – Workshop Bogdan Bolohan

Workshop-ul lui Bogdan Bolohan de pe 11 iulie este structurat in asa fel incat sa beneficieze atat incepatorii, cat si cei avansati in dans, pe parcursul programului de 6 ore. Incepatorii vor invata bazele Breakdance-ului si vor afla mai multe despre istoria si evolutia acestui stil de dans. Accentul se va pune pe motivatie, educatie si libera exprimare a sentimentelor prin B-boying.

Participantii avansati vor avea parte de o experienta emotionala completa. Programul acestora trece dincolo de breakdance, este recomandat tuturor dansatorilor, indiferent de stil, workshop-ul fiind axat in totalitate pe expresivitate pura. Workshop-ul va fi bazat foarte mult pe sentimente si va avea loc seara tarziu pentru a crea ambianta ideala. Avansatii se vor bucura de parcurgerea unei intregi coregrafii, alaturi de panel discussion si schimburi de trairi.

STRUCTURA – Workshop KID A

Pe 12 iulie, de la ora 16:00, cursantii vor beneficia de o abordare diferita a stilului de dans contemporan printr-o coregrafie adaptata atat pentru dansatori incepatori, cat si pentru cei avansati.

De la ora 18:00, workshop-ul continua pe partea de improvizatie, cel mai bun sistem de dezvoltare personala a fiecarui dansator. Idealul acestui workshop pentru trupa KID A este sa arate cursantilor lumea din spatele unei simple miscari.

Toate informatiile si noutatile despre workshop pot fi accesate pe paginile oficiale de Facebook Bogdan Bolohan, KID A si Genessis Dance Studio

FB EVENT – BOGDAN BOLOHAN WORKSHOP: fb.com/events/407043176170931/

FB EVENT – KID A WORKSHOP: fb.com/events/973283119382996/

FB BOGDAN BOLOHAN: fb.com/BolohanBogdanOfficial

FB KID A: fb.com/pages/Kid-A/1630295043880570
Mai multe stiri despre: dans  workshop  romanii au talent 
Publicat pe 13 Iulie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram