BestMusic.ro » Romanii au talent » Inca trei concurenti au mers mai departe in finala "Romanii au talent" (video)

Inca trei concurenti au mers mai departe in finala "Romanii au talent" (video)

Inca trei concurenti au mers mai departe in finala "Romanii au talent" (video)

Vineri seara inca 12 concurenti au urcat pe scena Romanii Au Talent pentru a obtine un loc in marea finala. Toti concurentii au pregatit momente dintre cele mai spectaculoase si originale, momente care au fost rasplatite cu ropote de aplauze si aprecieri din partea juratiilor.

Telespectatorii au avut de ales ca de fiecare data momentele preferate, dar si juriul a fost nevoit sa alega un concurent pe care sa il trimita in marea finala.

Publicul si-a votat favoritii, iar concurentii care merg in finala sunt: Viorel Scinteie alaturi de cainele sau, Bibi, dar si trupa Concertino, care a impresionat prin piesa "Smooth Criminal", interpetata la acordeon.

Juriul a avut si el o misiune destul de grea, intrucat a fost nevoit sa aleaga intre Robert Tudor, magicianul care a spus o poveste emotionanta si Marius Calin.

Daca Andi Moisescu si Bebe Cotimanis l-au preferat pe Robert Tudor, Mihaela Radulescu l-a ales pe Marius Calin. Decizia finala i-a apartinut Andrei care l-a trimis in finala pe Robert Tudor, spunand: "Traiesc pentru muzica, dar parca astazi povestea lui Robert mi-a mers direct catre suflet".
Mai multe stiri despre: emisiuni tv  emisiuni concurs  concurs talente 
Publicat pe 25 Mai 2015 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu