BestMusic.ro » Romanii au talent » Prima semifinala a emisiunii Romanii Au Talent si-a desemnat vineri seara castigatorii

Prima semifinala a emisiunii Romanii Au Talent si-a desemnat vineri seara castigatorii

Prima semifinala a emisiunii Romanii Au Talent si-a desemnat vineri seara castigatorii

Prima semifinala Romanii au talent a fost una senzationala. Juriul format din Bebe Cotimanis, Andi Moisescu, Andra si Mihaela Radulescu, a avut o misiunea destul de grea la finalul show-ului, dupa ce toti patru au urmarit momente de-a dreptul spectaculoase, care i-au tinut cu sufletul la gura.

La finalul numerelor care au facut deliciul publicului aflat in sala, dar si al celui aflat in fata micului ecran, au fost alesi concurentii care merg in marea finala.

Ion Barbu si Traian Constantin au fost trimisi direct in finala dupa ce au reusit sa adune cele mai multe voturi din partea publicului.

Misiunea juratilor a fost de asemenea una grea. Ei au fost nevoiti sa aleaga al treilea concurent care va participa in finala. Au avut de ales intre urmatorii doi clasati in topul publicului: pustoaica Nicoleta Iancu si cuplul Oana Zara - Alexandru Bordea.

Decizia a fost una grea si dupa indelungi deliberari, cei patru jurati au decis ca Oana Zara si Alexandru Bordea vor intra in lupta pentru marele premiu.

Momentele castigatoare po fi vizionate pe romaniiautalent.protv.ro
Mai multe stiri despre: emisuni tv  emisiuni concurs  concurs talente 
Publicat pe 11 Mai 2015 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu