BestMusic.ro » Roxette » Interviu Roxette inainte de concertul din Romania: O sa va facem sa dati din fund!

Interviu Roxette inainte de concertul din Romania: O sa va facem sa dati din fund!

Interviu Roxette inainte de concertul din Romania: O sa va facem sa dati din fund!

Pregatirile pentru concertul Roxette de la Cluj-Napoca au intrat pe ultima suta de metri. Evenimentul va avea loc joi, 19 iulie la Cluj Arena. Inaintea show-ului, am avut placerea sa obtinem un interviu cu Per Gessle, ce ne-a raspuns la cateva intrebari si ne-a asigurat ca show-ul lor va fi memorabil.

Hello, ne pare foarte bine ca o sa ne revedem. Show-ul vostru de anul trecut a fost foarte tare! Cum v-ati simtit in Romania, ati avut timp sa vizitati ceva?

Da, a fost foarte tare, nu-i asa? Nu am vizitat nimic, problema cu turneele e ca mergi peste tot, dar de fapt nu vezi nimic! Intotdeauna ai un avion de prins.

Am asteptat zece ani pentru un nou material si ne-ati oferit doua: 'Charm School' anul trecut si acum 'Traveling'. Mai aveti piese pentru un nou material sau planuiti sa scoateti albume mai des de-acum incolo?

Nu avem nimic in plan, cand vom avea o idee buna vom incepe lucrul. In momentul asta suntem un pic epuizati dupa 19 luni de turneu. Dar vor exista noutati pe viitor! Promitem!

Vorbiti-ne putin despre 'Travelling' si conceptul albumului, despre legatura cu 'Tourism', albumul din '92.

Da, albumul 'Tourism' a pornit de la aceeasi idee. Ideea este de a folosi acea energie unica ce se creeaza intre membrii trupei atunci cand esti in turneu pentru mult timp. E o situatie foarte speciala si e interesant sa incerci sa o captezi pe un material. Am inregistrat in timpul probelor de sunet, in camere de hotel, multe studiouri diferite etc.

Ce ati pregatit pentru concertul de la Cluj-Napoca? Ar trebuie sa ne asteptam la ceva diferit fata de concertul de la Bucuresti?

Da, am schimbat un pic setlistul si trupa e mult mai compacta. O sa va facem sa dati din fund!

Cateva cuvinte pentru fanii vostri din Romania?

Multumim pentru sprijinul aratat de-a lungul anilor. Apreciem asta!!!

Concertul Roxette va avea loc pe 19 iulie, in Cluj-Napoca, biletele putand fi achizitionate online, de pe myticket.ro, din reteaua magazinelor Diverta, precum si de la o serie de puncte de vanzare special amenajate in zona Ardealului: casa de bilete a stadionului Cluj Arena, casele de bilete special amenajate in incinta Pollus Center si Iulius Mall din Cluj, la care se adauga si reteaua magazinelor Inmedio din Cluj-Napoca, Baia Mare, Zalau, Turda si Sighisoara.

Nu uitati ca puteti castiga doua invitatii duble la concert aici.
Mai multe stiri despre: interviuri 
Publicat pe 16 Iulie 2012 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu