Bestmusic.ro - Descopera muzica

Bestmusic RSS

Aboneaza-te la RSS-ul Bestmusic pentru a primi ultimele noutati muzicale direct pe desktop!

Pentru a citi un feed Bestmusic folosind un Cititor RSS:

- Copiaza URL-ul corespunzator intereselor tale.
- Adauga URL-ul in cititorul RSS.

Pentru utilizatorii iGoogle:

- Dati click pe butonul "Add to Google!".
- Urmati instructiunile pentru a adauga feed-ul pe pagina iGoogle.

Termeni de utilizare

Serviciul RSS (really simple syndication) este un mijloc prin care Bestmusic.ro ofera feed-uri cu ultimele materiale adaugate in site in format XML vizitatorilor care folosesc cititoare RSS. Acesti termeni de utilizare se refera la serviciul RSS. Utilizarea serviciului RSS este conditionata si de respectarea termenilor de utilizare ai site-ului. Bestmusic isi rezerva dreptul de a modifica termenii de utilizare ai serviciului fara o notificare prealabila.

Folosirea feed-urilor RSS

RSS este un serviciu gratuit oferit de Bestmusic pentru folosire non-comerciala. Orice utilizare, incluzand adaugarea de publicitate asociata cu feed-urile, este strict interzisa. Trebuie sa folositi feed-urile asa cum sunt oferite de Bestmusic, fara a interveni asupra textului sau link-urilor oferite de Bestmusic. Pentru publicare online, print-uri sau licentiere va rugam sa ne contactati folosind formularul din pagina de Contact.

Link catre pagina de continut

Serviciul RSS poate fi utilizat doar pe acele platforme care ofera un link functional catre Bestmusic si care va duce catre articolul integral de pe Bestmusic. Nu este permis sa adaugati pagini intermediare sau alt tip de continut intre link-ul din RSS si pagina corespunzatoare de pe Bestmusic.

Drept de proprietate

Bestmusic are toate drepturile asupra continutului RSS. Folosirea RSS este conditionata de atribuirea continutului site-ului Bestmusic.ro.

Dreptul de a opri serviciul

Bestmusic isi rezerva dreptul de a intrerupe furnizarea serviciului RSS in orice moment si de a solicita oprirea afisarii, distribuirii sau folosirea serviciului pentru orice motiv, inclusiv violarea termenilor de utilizare specificati. Bestmusic nu isi asuma raspunderea pentru nicio activitate in conexiune cu feed-ul RSS sau pentru utilizarea feed-ului in conexiune cu site-ul dumneavoastra.