BestMusic.ro » Ruby »   Felix lanseaza primul single din cariera: „Sevraj”, alaturi de RUBY  

  Felix lanseaza primul single din cariera: „Sevraj”, alaturi de RUBY  

  Felix lanseaza primul single din cariera: „Sevraj”, alaturi de RUBY  

Felix lanseaza "Sevraj”, prima sa piesa din cariera muzicala, o poveste despre o iubire atat de puternica incat creeaza dependenta.

"Uite ce iti fac in inima sevraj iti dau/ O doza sa mai bata inca o data” sunt versurile prin care Felix subliniaza dependenta ce se poate naste atunci cand iubesti fara limita si ajungi fara sa vrei sa te multumesti cu ce ti se ofera. Compus de catre ProducaDoru alaturi de ADDA, Theo, Angelo Simonica, Aria si Bianca Lobda, "Sevraj” este un feat. cu RUBY, ce te poarta intr-o calatorie a inimii, iar clipul completeaza prin imagini insemnatatea versurilor.

"Sevraj" fost scrisa la Baladda Records, unde ADDA si-a intins frumos cerneala pe piesa, iar producaDoru i-a dat ritmul. Nu a fost neaparat gandita pentru un duet dar am simtit nevoia unei prezente feminine si prima persoana la care m-am gandit a fost RUBY. Norocul meu a fost ca i-a placut si a adus condimentele unice pentru aceasta colaborare. Frumusetea muzicii si a artei in general sta in maleabilitatea ei, iar «Sevraj» e un cantec ce poate transmite mai multe mesaje. Piesa poate fi despre dependenta, uneori bolnavicioasa, pe care o ai pentru cineva. Poate fi despre despartiri si impacari, despre jocurile nebune ale celor doi. Despre obsesii si sentimente neimpartasite. Poate fi despre singuratatea pe care o poti avea uneori intr-o relatie", spune Felix.

Felix a urmat liceul in Focsani, iar in clasa a douasprezecea s-a indragostit de muzica si impreuna cu un prieten a inceput sa creeze piese si sa se lase dus de val. Un an mai tarziu s-a mutat in Bucuresti unde a studiat Facultatea de Drept si si-a continuat "visul" muzical. In 2013, Felix a participat la Vocea Romaniei unde l-a avut ca mentor pe Marius Moga, iar de a atunci a compus si a produs nenumarate piese.

In luna martie, RUBY a lansat "Pe unde-ti umbla inima”, o balada incarcata de emotie, iar piese precum "Nu caut iubiri” (feat. UZZI), "Nu pune la suflet” (alaturi de What’s UP), "Buna, ce mai zici?” (alaturi de Dorian Popa), "Condimente” (feat. Nosfe), "Iti multumesc” (impreuna cu A.U), "Invizibil” (impreuna cu Shift) si "Unde” (alaturi de Emilian) au consacrat-o ca artista si au generat sute de milioane de vizualizari pe canalul de YouTube al label-ului Cat Music. In urma cu doua saptamani, RUBY a lansat prima sa piesa urban cu influente rap: "Te Sun Yo”. Cu un concept fresh, beat-uri si versuri catchy, "Te Sun Yo” este un single care iti va ramane intiparit inca de la prima ascultare.
Publicat pe 09 Iulie 2021 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu