BestMusic.ro » Ruby »  Vedetele au umplut Internetul cu pozele unui baietel albastru. Cine sa fie oare?

 Vedetele au umplut Internetul cu pozele unui baietel albastru. Cine sa fie oare?

 Vedetele au umplut Internetul cu pozele unui baietel albastru. Cine sa fie oare?

Ruby, Dorian Popa, Andreea Balan, Deepside Deejays, Nadir, Jo, Uddi, Aurelian Temisan, Cosmin Selesi, George si Kamelia Hora au umplut internetul cu pozele unui straniu baietel albastru.

De cateva zile internetul este plin de vedete din lumea muzicii si a radioului care se pozeaza cu un straniu baiat albastru care sustine ca isi cauta iubita. Mesajele lui Kori Gent catre iubita lui Kori Lady au adunat mii de like-uri si sute de share-uri, desi nimeni nu stie despre ce este vorba.

Ruby, Dorian Popa, Andreea Balan, Deepside Deejays, Nadir, Jo, Uddi, Aurelian Temisan, Cosmin Selesi, George Hora, Kamelia Hora, Cristi Stanciu, Bogdan si Shurubel de la Radio 21 sau George Zafiu si Vlad Petreanu de la Europa FM sustin cu totii ca stiu povestea baietelului albastru care isi cauta iubita si tocmai de aceea vor sa-l ajute.

Desi nu vor sa dezvaluie care-i treaba cu Kori Gent, vedetele spun ca baietelul albastru le-a lasat mesaje despre cat de important este sa comunici cu persoana iubita si sa dezvolti o relatie bazata pe o comunicare autentica.

Data fiind conexiunea tuturor cu muzica, e foarte posibil ca baietelul albastru sa aiba legatura tot cu muzica, insa artistii refuza sa faca orice comentariu si sustin ca surpriza va fi dezvaluita in curand si ca va placea tuturor.

Mai multe stiri despre: amuzant  poze vedete 
Publicat pe 03 Februarie 2016 de BestMusic.ro