BestMusic.ro » Rudimental » Rudimental Live la Electric Castle!  

Rudimental Live la Electric Castle!  

Rudimental Live la Electric Castle!  

CLUJ NAPOCA – 30 ianuarie 2014: RUDIMENTAL, asa cum ii stim cu totii din prezentele lor la marile festivaluri din lume, vor umple, la propriu, scena Electric Castle 2015. Festivalul confirmaoficial, astazi, o nouapremierapentru Romania, in editia ce se va derula intre 25-28 iunie a.c., la Castelul Banffy aflat langaCluj-Napoca.

RUDIMENTAL LIVE, la Electric Castle inseamna11 artisti (MC, trompeta, clape, percutionisti, tobosar, chitaristi, DJ, backing vocals), o combinatie de muzicieni ce au creat stilul unic al proiectului, mereu in cautarea unor noi zone de experimentat. Tocmai dorinta de a se autoexclude din orice clasificare, desi criticii n-au avut incotro si i-au denumit "o intalnire a drum&bass cu muzica soul”, au facut din Rudimental o trupaiubitade foarte multi oameni cu gusturi muzicale foarte diferite. Succesul lor a fost unul rapid in Marea Britanie, de unde provine nucleul proiectului (producatorii Piers Aggett, Kesi Dryden, Amir Amor si Leon Rolle).”Feel the Love” le-a deschis calea in clasamente si spre cele mai importante festivaluri din Europa. Acestea sunt scenele pe care membrii grupului le preferafiindcasunt cele care le permit saprezinte proiectul in intreaga sa creativitate. "Waiting all Night”, "Free”, "Powerless”, niciunul din hit-urile Rudimental nu va lipsi din show-ul de la castel, iar trupa promite si materiale noi.

Pe Boiler Stage, ii vom vedea si pe cei de la SIGMA – mai exact producatorii britanici Cameron Edwards si Joseph Lenzie. Cei doi au pastrat Sigma ca pe un hobby pe durata facultatii cand s-au hotarat safacadin proiect job-ul lor de fiecare zi. in asteptarea BritAwards, unde au douanominalizari pentru cel mai mare hit al lor, "Nobody to Love”, cei doi se afla, in prezent,la filmari in Austria pentru un video la cel mai recent single al lor, "Higher”.

Mult mai versati pe piata muzicii electronice pe care sunt prezenti de mai bine de 5 ani, Flight Facilities si-au facut, in sfarsit, timp sascoatain 2014 primul lor album, "Down to Earth”, unde au o colaborare inclusiv cu Kylie Minogue. Aflati in plin turneu mondial de promovare al ultimului lor material discografic, vor fi, cu siguranta, o prezenta exoticape scena festivalului, alaturi de compatriotii de la The Cat Empire.

Experienta din 2013 la prima editie a Electric Castle l-a impresionat atat de mult pe James Zabiela incat si-a propus sa revina si nu oricum. Va fi o intreagasearamarca "Born Electric” la Dance Garden, label-ul pe care Zabiela il conduce. Alaturi de James o vom vedea pe Ellen Allien, ca invitata speciala, dar si pe Cardopusher impreuna cu Pedram, parte a "Born Electric”.

Despre ELLEN ALLIEN e suficient saspunem casi-a construit cariera pe doua dintre cele mai puternice scene de dance din lume – Ibiza si Berlin. O regasiti insa ca rezident in mari cluburi din intreaga Europa, publicul o cere si o place pentru stilul liber si dorinta permanentade a se reinventa. Ellen Allien este de toate – DJ, producator, manager de casade productie, isi gestioneazasinguraimaginea, panasi mesajele de pe tricourile care ii poartanumele ii apartin.

Artistii romani au un loc lor foarte important pe scena Dance Garden. Celor deja confirmati li se alatura K!D CHRISS, MIHIGH, PRIKU, GESCU si BARAC.

Dark Sky este un proiect nascut in Londra din pasiunea pentru muzicaelectronicaa trei prieteni (Matt Benyayer, Thomas Edwards si Carlo Anderson). Vor putea fi vazuti la The Mill, unde mixul lor de garage, grime si funky cu sigurantab va fi foarte apreciat.

Alte confirmari la The Mill sunt: Ada Kaleh, Dual Shaman, Yvat, Yoon si WRK.

Electric Castle 2015 inseamna deja:

Fatboy Slim, Netsky Live, Sub Focus, Parov Stellar Band, Nouvelle Vague, Cat Empire, Roni Size Reprazent, , The Subways, SIRIUSMODESELEKTOR, Dub Pistols , High Contrast, Pop Killers, Soom T, GUTS, Asian Dub Foundation, Dub Phizix, Benny Page, Blomqvist Live, Vadim, Cosmin TRG, DC Breaks, Radikal Guru, D/R/U/G/S, Vakula, Eliphino, Subcarpati si uie Paparude, The Model, DJ Shiver, Synkro, Bambounou, French Fries, Pixelord, The Mad Proffesor & Brother Culture.

si alti zeci de artisti pe care ii puteti descoperi pe www.electriccastle.ro

Bilete pentru festival pot fi achizitionate online prin aplicatia specialace poate fi descarcatade pe site-ul festivalului sau pe eventim.ro. Alte locatii puteti gasi pe http://electriccastle.ro/en/tickets

Pana in 4 februarie a.c., pretul unui abonament este de 229 lei.

Multumim pentru sprijin partenerilor media: ProTV, The One, Kiss FM, Adevarul.
Mai multe stiri despre: festivaluri  concerte live 
Publicat pe 29 Ianuarie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram