BestMusic.ro » Ruslana » Ruslana concerteaza la Bucuresti

Ruslana concerteaza la Bucuresti

Ruslana concerteaza la Bucuresti

Cantareata ucraineana Ruslana, castigatoarea Eurovision 2004, va sustine un concert in Parcul Plumbuita din Bucuresti pe data de 25 iunie.

Artista isi va prezenta ultimul sau material discografic intitulat `Wow (I''m so Amazing)`. In prezent, Ruslana promoveaza singleul ce da titlul discului. Singleul are nenumarate motive pentru care e `wow`, zice Ruslana: a fost remixat de Richie Stites, cel care a colaborat si cu Michael Jackson, OutKast si 2Pac, backing vocalul de pe piesa a cantat alaturi de Celine Dion, Whitney Houston, Toni Braxton, iar orchestratia a fost realizata in colaborare cu legendarul basist Rustee Allen (Sly, The Family Stone), Brian Collier (castigator Grammy) si Oscar Seaton (Lionel Ritchie).

Pe langa noua sa piesa, Ruslana va interpreta hitul ce au consacrat-o `Wild Dances`, dar si piese de pe ultimul sau album printre care si doua colaborari cu T-Pain si Missy Elliott. In anul 2006, Ruslana a fost votata drept cea mai buna castigatoare de la Eurovision, intr-un clasament realizat de televiziunea nationala din Germania. In anul 2009, a primit doua premii la Asia Song Festival (cel mai important festival muzical din Asia) in categoriile `Special Award` si `Best Act`.

Primul sau album international `Welcome to my wild world` a vandut peste 2 milioane de copii si a primit discul de platina in Belgia, Cehia, Slovacia si Ucraina. Ruslana se afla la cea de-a sasea vizita in Romania. Artista a mai sustinut recitaluri la Bucuresti (revelionul integrarii in Uniunea Europeana), Craiova, Brasov (Cerbul de aur 2008) si Sibiu.

Ruslana - Wow
Mai multe stiri despre: concert ruslanda bucuresti  ruslana romania 
Publicat pe 21 Iunie 2011 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu