BestMusic.ro » Ryan Adams » Ryan Adams a lansat "F**k The Rain", primul single de pe albumul "Big Colors"

Ryan Adams a lansat "F**k The Rain", primul single de pe albumul "Big Colors"

Ryan Adams a lansat "F**k The Rain", primul single de pe albumul "Big Colors"

Ryan Adams a lansat "F**k The Rain", primul single extras de pe albumul "Big Colors”, unul dintre cele trei materiale discografice pe care acesta urmeaza sa le lanseze in 2019.

"Ascultati acest cantec. Este tare. Sau nu – in orice caz, cu totii vom putea muri sub presedentia lui Trump. Va iubesc, al vostru Ryan Adams.” – aceasta este declaratia lui Ryan Adams in legatura cu single-ul "F**k The Rain”, ce integreaza si un minunat solo de chitara, al lui John Mayer.

"Big Colors", noul album al lui Ryan Adams, este deja disponibil pentru precomanda, lansarea sa oficiala fiind programata pentru 19 aprilie 2019. Materialul este produs in colaborare cu Beatriz Artola si cuprinde colaborari cu John Mayer, Bob Mould, Benmont Tench, Don Was si The Section Quartet.

Adams va incepe la sfarsitul lunii martie si turneul de promovare al albumului in Marea Britanie si Irlanda. Spectacolele din cadrul acestui turneu vor oferi fanilor o experienta completa, cu o varietate de jocuri pinball, un bar privat si accesul la o galerie intretinuta chiar de Ryan Adams.

"Big Colors” succeda "Prisoner”, albumul lansat in 2017 de Adams, care a debutat pe locul 1 in clasamentele Billboard: Top Rock Albums, Alternative Albums si Americana/Folk Albums.

Track Listing – Big Colors

1. Big Colors

2. Do Not Disturb

3. It's So Quiet, It's Loud

4. F**k The Rain

5. Doylestown Girl

6. Dreaming You Backwards

7. I Surrender

8. What Am I

9. Power

10. Showtime

11. In It For The Pleasure

12. Middle Of The Line

13. I'm Sorry And I Love You

14. Manchester

15. Summer Rain
Mai multe stiri despre: colaborari muzicale  piesa noua 2019 
Publicat pe 28 Ianuarie 2019 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu