BestMusic.ro » Sabrina » Sabrina si Samantha Fox concerteaza in Romania

Sabrina si Samantha Fox concerteaza in Romania

Sabrina si Samantha Fox concerteaza in Romania

Sex-symbolurile anilor `80, Sabrina si Samantha Fox, concerteaza in Romania, in toamna acestui an, anunta compania Project Events.

Cele doua artiste au programat un show live la Sala Palatului din Bucuresti, pe data de 26 noiembrie.

Nu este prima data cand cele doua colaboreaza, avand in vedere ca au inregistrat impreuna o piesa, care este un cover dupa piesa Call Me a celor de la Blondie.

Piesa Call Me a fost lansata chiar in aceasta luna si merita toata atentia fanilor deoarece are un sound nou iar videoclipul piesei ni le dezvaluie pe cele doua artiste la fel de frumoase si sexy ca atunci cand erau pe primele locuri in topurile internationale.

Sabrina si Samantha Fox - Call Me videoclip pe www.playmymusic.ro

Samantha si Sabrina mai au in comun si faptul ca apar amandoua pe o compilatie lansata in anul 1995, ce cuprinde 20 de piese si poarta numele celor doua dive.

Majoritatea pieselor de succes ale celor doua artiste se regasesc pe acest CD, astfel incat piese precum I Surrender sau Touch Me, piese consacrate ale Samanthey Fox, sunt puse la loc de cinste in aceasta compilatie.

Boys - piesa care i-a adus Sabrinei recordul pentru 1 500 000 de copii vandute face parte, de asemenea din playlistul compilatiei celor doua dive.

La vremea difuzarii lui, videoclipul piesei Boys a avut ceva probleme, unele secvente fiind interzise din cauza ca acesta era realizat intr-o piscina, unde Sabrina dansa, imbracata fiind doar cu o pereche de bikini si un sutien care ii dezgolea sanii prea mult.

Sabrina - Boys Boys Boys videoclip pe www.playmymusic.ro

Sabrina Salerno este cunoscuta pentru frumusetea ei mediteraneana, aceasta remarcandu-se inca de la varsta de 15 ani, cand a castigat cateva premii importante la concursurile de fumusete la care a participat.

Cantareata pop-dance, modelul si actrita Samantha Fox a fost comparata cu Marilyn Monroe si cu Madonna, datorita alurii ei fascinante. De asemenea, in anii ’80 artista figura pe lista celor mai fotografiate femei, printre care se aflau Printesa Diana si Margaret Thatcher.

Samantha Fox - Nothing Is Gonna Stop Me Now pe www.playmymusic.ro

Concertul va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti si iar pretul unui bilet va fi intre 50 si 250 lei, in functie de categorie. Biletele se vand la Sala Palatului, magazinele Diverta si online pe myticket.ro, bilete.ro, blt.ro, biletoo.ro si ticketpoint.ro.

Categorii de bilete:
VIP – 250 RON
Categoria 1 – 200 RON
Categoria 2 – 175 RON
Categoria 3 – 150 RON
Categoria 4 – 100 RON
Categoria 5 – 50 RON
Mai multe stiri despre: Samantha Fox  sabrina  concert sabrina  sabrina bucuresti 
Publicat pe 10 Iunie 2010 , de Laura Galan

Adauga un comentariu