BestMusic.ro » Sam Smith » Calvin Harris si Sam Smith au lansat "Promises"

Calvin Harris si Sam Smith au lansat "Promises"


"Promises" este numele celui mai nou single lansat de Calvin Harris impreuna cu Sam Smith. Videoclipul este regizat de Emil Nava si ii are ca protagonisti pe unii dintre cei mai apreciati dansatori din New York, cunoscuti in special pentru contributia lor la promovare stilului de dans voguing. Madonna a adus in mainstream acest stil de dans in 1990 prin controversatul videoclipul al piesei "Vogue".

Calvin Harris s-a ocupat de productia integrala a piesei interpretata de Sam Smith. Vocea feminina pe care o auzim in melodie ii apartine cantaretei de origine canadiana, Jessie Reyez.

Calvin Harris, producator, remixer si DJ de origine scotiana, este castigatorul a numeroase premii muzicale printre care MTV Video Music Awards, Grammy Awards si iHeart Radio Music Awards. "One Kiss" este cea mai recenta piesa lansata in aprilie 2018 de Calvin Harris si Dua Lipa. La o saptamana de la lansare, "One Kiss" a ajuns pe primul loc in topul UK Singles Chart, mentinandu-si pozitia timp de opt saptamani consecutive.

Cantaretul si compozitorul de origine britanica Sam Smith, a devenit cunoscut la nivel mondial in 2013 cu piesa "La La La", in colaborare cu Naughty Boy. Au urmat foarte multe hituri prezente in topurile internationale si la fel de multe premii, printre care patru premii Grammy castigate de artist in 2015 pentru piesele "In the Lonely Hour" si "Stay with Me".
Mai multe stiri despre: colaborari muzicale  piesa noua 2018 
Publicat pe 07 Septembrie 2018 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram