BestMusic.ro » Sam Smith » Este oficial! Cine canta soundtrack-ul peliculei "Spectre" ?

Este oficial! Cine canta soundtrack-ul peliculei "Spectre" ?


Dupa multe zvonuri si speculatii, acum nu mai exista nicio urma de mister! Sam Smith canta soundtrack-ul peliculei "Spectre". Este o veste asteptata de toti fanii James Bond. Inca de la inceput Sam Smith a fost numele prezent pe buzele tuturor, dar toata lumea a pastrat secretul. Iar britanicul a infirmat de fiecare data aceasta informatie.

Piesa de pe coloana sonora se numeste "Writing On The Wall" si va fi lansata pe 25 septembrie. Dupa risipirea misterului, britanicul a declarat:

"Este unul dintre momentele cheie ale carierei mele. Sunt foarte incantat de faptul ca voi fi o parte din aceasta mostenire britanica si ca ma voi alatura unui line up incredibil."

Saptamana trecuta, Smith a spus la BBC Radio 2 ca nu este el cel care va interpreta coloana sonora a filmului.

Se pare ca "Writing on the wall" a fost inregistrata in ianuarie si il face pe Sam Smith primul artist din Marea Britanie care va interpreta coloana sonora a unui film din seria James Bond dupa 1965.
Publicat pe 08 Septembrie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram