BestMusic.ro » Sam Smith » Sam Smith a anulat concertele din Japonia si Manila

Sam Smith a anulat concertele din Japonia si Manila


Dupa ce la inceputul saptamanii trecute Sam Smith a fost nevoit sa anuleze turneul din Australia din cauza unei hemoragii la corzile vocale, acum anuleaza si concertele pe care urma sa le sustina in Japonia si Manila.

Britanicul in varsta de 22 de ani a apelat la un specialist din Statele Unite pentru a-l ajuta sa isi rezolve problemele de sanatate. Medicii l-au avertizat ca va fi nevoit sa stea o perioada departe de scena pentru a se recupera complet.

"Sunt foarte suparat pentru ca am anuulat show-urile din Japonia si Manila. Tocmai am parasit Australia si sunt in drum spre Statele Unite pentru a consulta un specialist iar apoi voi vedea cum vor evolua lucrurile...", a scris Sam pe Instagram.

Intr-un mesaj postat pe Fcebook, britanicul a mai spus ca tratamentul pe care l-a primit pana acum l-a ajutat dar are un drum lung de parcurs pana se va putea pune pe picioare si va putea sta din nou in fata fanilor. El isi tine fanii la curent cu tot ce se intampla si a tinut sa ii sigure de faptul ca se va intoarce in curand.
Mai multe stiri despre: concert anulat  concerte anulate  probleme de sanatate 
Publicat pe 05 Mai 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram