BestMusic.ro » Sam Smith » Sam Smith a anulat turneul din Australia din cauza unor probleme de sanatate

Sam Smith a anulat turneul din Australia din cauza unor probleme de sanatate


Artistul britanic trebuia sa urce pe scena in Sydney in aceasta seara, dar inainte de a-si bucura fanii australieni, el a anulat show-urile programate in Australia din cauza ordinelor primite din partea medicilor.

"Sunt foarte trist sa spun tuturor fanilor mei australieni ca voi fi nevoit sa anulez turneul din Australia. De o vreme vocea mea este extenuata, iar aseara in Sydney am suferit o mica hemoragie la corzile vocale", a spus el intr-o declaratie.

Acest lucru inseamna ca starul britanic va fi fortat sa se odihneasca o vreme pentru ca starea lui de sanatate sa nu se agraveze. De asemenea, el a anulat si aparitia la TV Week Longie Awards.

"Medicii mi-au spus sa trebuie sa ma recuperez complet pana cand corzile mele vocale se vor vindeca, altfel as putea avea o problema care sa dureze mult timp. Imi pare rau pentru toti cei care si-au achizitionat bilete", a mai adaugat el.

Declaratia artistului in varsta de 22 de ani a fost postata pe website-ul Frontier Touring. Pe acelasi website au fost confirmate si planurile lui Sam Smith de a termina acet turneu in luna decembrie.
Mai multe stiri despre: boala  probleme de sanatate 
Publicat pe 28 Aprilie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram