BestMusic.ro » Sam Smith »   Sam Smith a lansat single-ul “Love Me More”  

  Sam Smith a lansat single-ul “Love Me More”  

  Sam Smith a lansat single-ul “Love Me More”
 

Sam Smith a lansat single-ul "Love Me More”, o introspectie sincera a relatiei lui cu propria persoana, dupa o calatorie de auto-descoperire si fericire.

Inca o data, vocea incontestabila este simtita pe aceasta noua piesa inaltatoare, care l-a vazut pe Sam reunindu-se cu colaboratorii Jimmy Napes si Stargate. Videoclipul, filmat de Luke Monaghan (Too Good At Goodbyes, Writing’s On The Wall) si regizat de Sam, este o poveste de eliberare si bucurie.

Albumul de debut al lui Sam, "In The Lonely Hour”, a fost cel mai vandut album de debut al deceniului, iar de la lansarea sa in 2014, Sam a strans peste 33 de milioane de vanzari de albume, insumand 227 de milioane de vanzari de single si 40 de miliarde de stream-uri de-a lungul carierei. Acesta detine, de asemenea, doua Guinness World Records pentru cele mai multe saptamani consecutive in Top 10 Album Chart din Marea Britanie si pentru ca a avut prima melodie dintr-un film James Bond care a ajuns pe locul 1 in topurile britanice. Sam mai are un premiu Oscar, un premiu Globul de Aur, patru premii Grammy, trei premii BRIT si sase premii MOBO.

"Love Me More” este inceputul a ceea ce va fi inca un capitol remarcabil pentru Sam.
Publicat pe 03 Mai 2022 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram