BestMusic.ro » Sam Smith » Sam Smith este BBC Sound of 2014

Sam Smith este BBC Sound of 2014


Asa cum toata lumea se astepta, Sam Smith a fost desemnat astazi castigatorul clasamentului anual BBC Sound of 2014, dupa ce anul acesta a fost vocea a doua dintre cele mai mai de succes single-uri britanice - "La La La" - Sam Smith si "Latch" - Disclosure. Albumul sau de debut, "The Lonely Hour", va fi lansat pe 26 mai.

Sam Smith a fost desemnat anul acesta si castigatorul premiului Critic's Choice din cadrul Brit Awards, iar aseara, la gala de anuntarea a nominalizarilor, a cantat primul sau single oficial de pe primul album, "Money on My Mind". Videoclipul va fi lansat luni.

Sam Smith - Money on My Mind (audio)

Locul 5 in clasamentul BBC Sound of 2014 a fost ocupat de George Ezra, locul 4 de Sampha, locul 3 de Banks si locul 2 de Ella Eyre.

Cei 15 nominalizati la BBC Sound of 2014 au fost Banks, Chance The Rapper, Ella Eyre, George Ezra, FKA Twigs, Chloe Howl, Jungle, Kelela, MNEK, Nick Mulvey, Royal Blood, Sampha, Say Lou Lou, Luke Sital-Singh si Sam Smith. Un playlist cu cele mai bune piese ale lor gasiti mai jos.
Mai multe stiri despre: topuri  clasamente  bbc sound of 2014 
Publicat pe 10 Ianuarie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram