BestMusic.ro » Santana » Santana - noapte de magie la B'estfest 2009

Santana - noapte de magie la B'estfest 2009

Santana - noapte de magie la B'estfest 2009

Magie pe scena B'estfest de la Romexpo.

Sambata, 4 iulie, scena de la Bucuresti i-a apartinut maestrului Carlos Santana, iar cei peste 20.000 de spectatori (record de audienta pentru editia din acest an) l-au intampinat cum se cuvine pe marele chitarist. (Foto concert Santana)

De-a lungul celor doua ore de recital, Santana si trupa sa de acompaniament ne-au oferit un buchet de piese pentru toate gusturile, dar mai ales pentru toate varstele.

De la hiturile anilor 70 - 'Oye como va', 'Black Magic Woman' sau 'Samba pa Ti' si pana la hituri recente, precum 'Corazon Espinado' si 'Maria, Maria' , programul oferit de marele artist a fost de fapt o calatorie muzicala fascinanta.

Dupa doua ore de show, el si-a luat la revedere de publicul roman, un public cald care stie cum sa-i primeasca pe mari artisti.

Am vazut din nou acel superb covor de maini, am vazut un public de toate varstele (foarte multi oameni care au trait muzica anilor 70 alaturi de Santana), am vazut o atmosfera de mare concert.

Chiar merita sa le multumim organizatorilor (Emagic) pentru ideea de a il aduce la B'estfest pe acest muzician incredibil.

In ultima zi de festival propriu-zis (ziua de azi este dedicata exclusiv muzicii rock), trupele mari care au incantat publicul au fost: Looptroop Rockers, The Ting Tings si The Charlatans.

Looptroop ne-au prezentat o trecere in revista a discografiei trupei, recitalul lor incheindu-se cu hitul "These walls don't lie", The Ting Tings au fost primiti cu caldura si au prezentat cele cateva hituri - 'Fruit Machine', 'We Walk' sau 'That's not my name', iar baietii de la The Charlatans au oferit un recital de 90 de minute, timp in care am ascultat si hiturile 'Tellin Stories', 'Weirdo', 'Can't get out of bed', 'Black and Blue Eyes' sau 'The Only one I Know'.

B'estfest 2009 se incheie azi cu Aftershock, Manowar fiind capul de afis al zilei.

Vezi poze de la BestFest 2009: ziua 3.

looptroop rockers
Mai multe stiri despre: Santana  Bestfest 2009  Carlos Santana  The Ting Tings  Looptroop Rockers 
Publicat pe 05 Iulie 2009 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram