BestMusic.ro » Satellites » Biografie Satellites

Biografie Satellites

Satellites

De multe ori ne batem de celebra si aclamata afirmatie "less is more" - iar cand Cosmin Hosz (ex SCHLITZ) si Dorin Marcu (DIAMONDS ARE FOREVER) striga "We come alive!" totul se subliniaza prin - Doua instrumente, doua background-uri muzicale diferite, doua abordari diferite - toate contopite intr-un singur sound - SATELLITES 

 
Duo-ul porneste sub forma de proiect in primavara 2012 si isi propune o abordare "out of the box" atat a sound-ului cat si a aranjamentului in scena. O chitara si un set de tobe aduc un pop zgomotos incarcat de energie imbracat cu putere de vocile celor doi membrii fondatori. Prin aceasi abordare diferita prinde forma si primu efort live al Duo-ului - un concert spontan sustinut intr-un loc public unde se naste primul "flash-mob" si primul contact cu publicul. 
Prezentarea "oficiala" a trupei are loc pe 14 mai odata cu lansarea materialului de debut "Bastion". Acesta aduce prezenta la fest-uri importante din tara precum Electric Castle, Colours of Cluj, Peninsula etc. dar si alte concerte in tara. 
Anul 2014 incepe cu un „sneak-peak” catre un nou matierial si un nou sound cu un live video a piesei „Where i Belong” urmat de o serie de concerte in tara. Primul videoclip oficial „Tonights We Are Young”, lansat pe 19 mai, gandit si editat in acelasi stil caracteristic duo-ului, este si primul single extrat de pe materialul pe care baietii il pregatesc pentru inceputul toamnei 2014. 
 
 
 

Comentarii Satellites