BestMusic.ro » Scorpions » Scorpions lanseaza azi DVD-ul MTV Unplugged (video)

Scorpions lanseaza azi DVD-ul MTV Unplugged (video)


Scorpions este inca cea mai populara trupa din Germania si desi au programate zeci de show-uri, printre care si unul in Romania - pe 14 decembrie, trupa a gasit timpul si energia pentru a da viata unui proiect foarte special: primul lor show MTV Unplugged! Trupa germana a programat pentru astazi (29 noiembrie 2013) lansarea in Europa a albumului "MTV Unplugged - Scorpions Live In Athens"!

Materialul a fost filmat in septembrie, la Lycabettus Theatre din Atena, fiind pentru prima data in istoria seriei MTV Unplugged cand inregistrarile s-au facut sub cerul liber. Materialul va fi disponibil in 50 de tari, in format standard CD, DVD si Blu-ray.

Intrebat despre alegerea acestei locatii pentru filmari, Klaus Meine a declarat: "Avem fani fabulosi peste tot in lume, insa grecii sunt niste fani absolut inveterati!”.

Primul extras de pe DVD este "In Trance" (feat. Cathe).

Scorpions - In Trance (feat. Cathe) (video)

Biletele pentru concertul din 14 decembrie, in a carui deschidere vor concerta cei de la Trooper au preturi cuprinse intre 150 lei si 400 lei si se pot gasi in urmatoarele locatii: Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Muzica si Diverta, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan - Statia de metrou Unirii 1. Lista magazinelor din alte orase ale tarii se gaseste aici. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe: BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, BILETE.ro sau MYTICKET.ro!

Concertul Scorpions va avea loc pe 14 Decembrie 2013 la Bucuresti - Romexpo (Pavilion Central) si este un eveniment organizat de Project Events.
Mai multe stiri despre: DVD  concerte 2013  videoclipuri 2013 
Publicat pe 29 Noiembrie 2013 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram