BestMusic.ro » Sean Paul » Estelle ft. Sean Paul- `Come Over` video

Estelle ft. Sean Paul- `Come Over` video

Estelle ft. Sean Paul- `Come Over` video

Estelle , prospata castigatoare la Mobo Awards, a colaborat cu Sean Paul la piesa `Come Over`. Astazi a lansat si videoclipul care sa insoteasca piesa.

Single-ul are un sound tipic pentru Sean Paul , e un melanj de dancehall si raggae. Cu siguranta in curand se va auzi si la radiourile de la noi.

Videoclipul nu iese din tipare. Estelle si Sean Paul formeaza un cuplu si se comporta ca atare. Ba chiar la un moment dat se saruta, dar la fel de bine ar putea fi doar o iluzie optica.

Cei care il stiu pe Sean Paul vor observa ca si-a modificat putin felul in care isi facea coditele, dar parca ii statea mai bine inainte. Iar Estelle , fara sa fim rautaciosi, e chiar banala. Nu iese cu nimic in evidenta. O fi o strategie de promovare?

In ceea ce priveste apropierea dintre Estelle si Sean Paul , artista a declarat ca doua sunt argumentele care ii trec prin cap: `Nu pot sa fiu falsa, dar cum sa fac asta fara sa fiu o parasuta?`.

`Come Over` este inclus pe cel de-al doilea album al lui Estelle `Shine`. Ea a colaborat si cu Will.I.Am , Kardinal Offishall , Mark Ronson si Kanye West .

Gasiti AICI videoclipul `Come Over`.
Mai multe stiri despre: colaborari  estelle  sean paul 
Publicat pe 27 Octombrie 2008 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu