BestMusic.ro » Sean Paul » `Imperial Blaze` & `Hold My Hand` ft. Keri Hilson by Sean Paul

`Imperial Blaze` & `Hold My Hand` ft. Keri Hilson by Sean Paul


Sean Paul vine cu noutati. Prima: a lansat mult asteptatul album `Imperial Blaze`, a doua: a aparut o piesa noua a jamaicanului, pe care se aude si vocea cantaretei Keri Hilson - `Hold My Hand`.

Dar sa luam lucrurile pe rand. Albumul `Imperial Blaze` vine la patru ani dupa `The Trinity`, deci fanii lui au toate motivele sa dea iama in magazine pentru a-i cumpara discul.

Acesta contine single-ul `So Fine`, colaborarea despre care am vorbit ceva mai sus plus alte 18 piese.

Pentru mine, Imperial Blaze inseamna flacara regelui. Fiecare dintre noi este rege sau regina in felul sau. Focul ii face pe oameni sa se uite la tine, iar flacara mea imparateasca este muzica, si-a descris Sean Paul albumul.

Cat despre piesa `Hold My Hand`, aceasta nu este tocmai noua. Varianta initiala era doar cu vocea lui Sean Paul, insa jamaicanul a dorit sa faca un featuring cu o artista internationala, asa ca a ales-o pe Keri Hilson.

Amazon.com o mentioneaza la tracklistul albumului si pe Keri, insa exista site-uri potrivit carora pe LP este inclusa varianta solo a lui Sean Paul.

Vei cumpara noul album Sean Paul?

Da. Ce am auzit pana acum imi place

Nu. piesele de pana acum nu sunt bune


Sean Paul ft. Keri Hilson - Hold My Hand
Mai multe stiri despre: lansari  sean paul  albume  imperial Blaze  Hold My Hand 
Publicat pe 20 August 2009 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram