BestMusic.ro » Sean Paul » Premiile MTV Romania se muta la Sibiu

Premiile MTV Romania se muta la Sibiu


Cea de-a cincea editie a Premiilor Muzicale MTV Romania se va desfasura pe 10 mai, insa nu in parcul Izvor din Capitala, asa cum s-a anuntat initial, ci in Piata Mare din Sibiu.

Odata cu aceasta decizie, producatorii integreaza aceasta ceremonie in cel mai mare proiect cultural din Romania: Sibiu - Capitala Culturala Europeana 2007.

"Aducerea Premiilor MTV la Sibiu vine ca un lucru normal in contextul Capitalei Europene. Parteneriatul cu MTV pentru desfasurarea acestui eveniment este o confirmare a statutului onorant al Sibiului si suntem convinsi de reusita proiectului.", a declarat Klaus Werner Johannis, Primarul Municipiului Sibiu.

"Ce loc mai bun am fi putut alege pentru Premiile MTV, altul decat Capitala Culturala Europeana din 2007? Prin organizarea celui mai important eveniment al show-biz-ului autohton la Sibiu, prima televiziune muzicala din Romania se asociaza cu cel mai apreciat oras romanesc la nivel european.

Suntem onorati de ospitalitatea si sprijinul partenerilor nostri din Sibiu in organizarea acestei editii a Premiilor MTV Romania, si consideram ca o mare parte din succesul evenimentului se datoreaza colaborarii cu aceaste institutii." a declarat Giovanni Francesco, MTV Event Manager.

Astfel, in urma acestei decizii, organizatorii se asteapta ca premiile MTV sa stranga in Piata Mare circa 30.000 de spectatori. Asa cum se stie, pana acum se stie ca la Premiile Muzicale MTV 2007 va fi invitat Sean Paul, amfitrionii evenimentului fiind baietii de la Cassa Loco.

Din nefericire, lista nominalizatilor tot intarzie sa apara.

vedeta.ro
Publicat pe 27 Aprilie 2007 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram