BestMusic.ro » Sean Paul » Sean Paul - de la `Get Busy` la `get serious`

Sean Paul - de la `Get Busy` la `get serious`

Sean Paul - de la `Get Busy` la `get serious`

Sean Paul va aborda probleme mai serioase pe viitorul sau LP, in mod deosebit cele cu care copii si tinerii din Jamaica se confrunta. `Continutul este un pic diferit faca de ceea ce oamenii ar putea astepta...` a declarat el pentru MTV.

`Nu este vorba despre petreceri, despre femei; este vorba despre copiii cu pistole de pe strazi. Este un material mai realistic. Ma refer la tanara generatie care nu are o alta optiune pentru reusi decat sa gaseasca vreun pistol pe undeva. Incerc sa ma adresez lor: `Stiu ca suferiti, dar asta nu inseamna ca nu puteti sau nu ar trebui sa va asteptati la mai bine.

`Este o mare diferenta intre ` puteti sau nu ar trebui sa va asteptati la mai bine` si `umple-ti timpul, da din fund` a spus Paul facand referire la noul mesaj pe care il va transmite.

De cand artistul a inceput inregistrarile pentru noul disc in luna septembrie, doi apropiati ai lui au murit. Unul era un membru fondator al gripului Dutty Rock, iar altul un tanar muzician ucis in noiembrie, dupa ce cu o noapte inainte petrecuse cu Sean Paul .

`Urmatoarea zi s-a intors in comunitatea sa si a fost impuscat mortal. Este deranjant sa vezi acesti tineri irosindu-si viata. Am vazut potential in cei doi... Simt nevoia sa spun, sa transmit ceva. Voi incerca sa ajut oamenii sa petreaca si sa fie fericiti, fiindca muzica inseamna relaxare. Dar totodata am ajuns intr-un punct in care constientizez ca am o voce pe care oamenii o asculta, asa ca voi incerca sa ii fac sa gandeasca mai mult decat sunt ei obisnuiti sa o faca`.

Intre timp, Sean Paul spera sa atraga atentia cu viitorul sau remix la melodia lui Akon `I Wanna Love You` (feat Snoop Dogg ) care va incepe sa fie transmisa la radio intr-un viitor apropiat.


mihai miron, bestmusic
Publicat pe 24 Ianuarie 2007 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu