BestMusic.ro » Sean Paul »   Sean Paul face echipa cu Pia Mia pentru piesa “How We Do It” 

  Sean Paul face echipa cu Pia Mia pentru piesa “How We Do It” 

  Sean Paul face echipa cu Pia Mia pentru piesa “How We Do It” 

Sean Paul lanseaza, impreuna cu Pia Mia, piesa "How We Do It”. "Acest nou single, "How We Do It”. este modul nostru de a le arata ascultatorilor cum dansam, cum ne bucuram de viata si cum ne pastram fresh. Cand am inceput sa inregistram aceasta piesa, am stiut imediat ca o dorim pe Pia Mia pentru acest single”, a spus Sean.

Piesa este un imn international. Energia se simte prin ritmurile de dancehall, R&B elegant si pop. Elementul vizual insotitor, regizat de Briana Gonzales, traduce perfect aceasta vibratie pe ecran, in timp ce chimia lor este uimitoare.

Intre timp, single-ul "Dynamite”, feat. Sia, a acumulat peste 26,8 milioane de streamuri Spotify si 6 milioane de vizualizari pe YouTube pentru videoclip. "Dynamite” a marcat o colaborare foarte asteptata intre artistii care influenteaza genurile de la hitul lor "Cheap Thrills”, produs tot de Greg Kurstin, care a generat peste 1,6 miliarde de vizualizari pe YouTube de la lansarea sa in 2016.

Sean a primit recent o nominalizare la GRAMMY pentru cel mai bun album reggae, pentru al saptelea album al sau de studio "Live N Livin”, care a fost lansat la inceputul acestui an. Albumul este o celebrare a mostenirii sale jamaicane si a radacinilor dancehall in care Sean schimba microfonul cu Buju Banton si Damian Marley. Dancehall-ul poate fi stereotipat ca un spatiu competitiv, macho, dar "Live N Livin” si-a propus sa sublinieze ceea ce este posibil atunci cand unitatea este scopul. "Nu trebuie sa ne impartim fanii pentru a obtine vanzari”, spune Sean.

Saptamana trecuta, Sean a anuntat turneele din 2022 in S.U.A, revenind pe scena dupa doi ani. Artistul este nerabdator si entuziasmat sa reia legatura cu fanii sai.

De-a lungul carierei sale, superstarul international s-a remcarcat ca un artist cu un sunet, un aspect si o pasiune unice. Capacitatea sa de a arata puterea si unitatea in muzica prin diverse colaborari, in multe genuri i-a catapultat cariera de-a lungul anilor in diferite topuri, premii si cu o baza enorma de fani. Efectiv, Sean a readus acelasi concept in propriul sau gen si a colaborat cu unii dintre colegii sai din reggae si dancehall, subliniind ca impreuna putem face si muzica grozava.

Sean Paul este unul dintre cei mai importanti pionieri ai muzicii dancehall. Piesele "Get Busy/Like Glue," "Temperature", "Baby Boy" impreuna cu Beyonce, "Rockabye" cu Clean Bandit sau "Cheap Thrills" cu Sia sunt hit-uri de neuitat. In 2004, a castigat premiul Grammy pentru "Best Reggae Album”, in 2005 la American Music Award a castigat "Best Pop/Rock Male Artist", iar in 2009 a castigat "Best Reggae Artist” la Soul Train Award. Sean a avut si alte nominalizari la cele mai prestigiose decernari de premii in muzica, fiind unul dintre cei mai influenti artisti din acest secol.
Publicat pe 14 Martie 2022 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram