BestMusic.ro » Selena Gomez »   Blackpink lanseaza albumul "The Album"

  Blackpink lanseaza albumul "The Album"


Blackpink lanseaza unul dintre cele mai asteptate albume ale anului - "The Album”. Cu Selena Gomez si Cardi B ca invitate, "The Album” este primul album intreg, de studio, al cvartetului K-pop. In acelasi timp, odata cu lansarea albumului, Blackpink lanseaza vizualul piesei "Lovesick Girls”, al treilea single extras de pe album.

Tot in decursul lunii octombrie, BLACKPINK va atinge o alta etapa importanta cu premiera mult asteptatului documentar pe Netflix, "Light Up The Sky”. Cu lansarea programata pe 14 octombrie, documentarul detaliaza calatoria grea a visurilor si incercarilor din spatele ascensiunii meteorice.

Alaturi de piesa "Lovesick Girls”, pe "THE ALBUM” se gasesc si hit-urile deja consacrate "How You Like That” si "Ice Cream” - feat. Selena Gomez. "How You Like That” a castigat recent premiul de "Song of Summer" la MTV Video Music Awards 2020. Imnul trap-pop are numeroase recorduri pe YouTube, inclusiv cel mai mare numar de vizualizari in 24 de ore de la lansare si a fost in topuri in 26 de tari. Pe de alta parte, "Ice Cream” a debutat pe locul 13 in topul Billboard Hot 100, fiind prima piesa a trupei care ajunge in top 20.

Tracklist – "THE ALBUM”:

1. How You Like That

2. Ice Cream (feat. Selena Gomez)

3. Pretty Savage

4. Bet You Wanna (feat. Cardi B)

5. Lovesick Girls

6. Crazy Over You

7. Love To Hate Me

8. You Never Know
Publicat pe 05 Octombrie 2020 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram