BestMusic.ro » Selena Gomez »   Selena Gomez a lansat EP-ul 'Revelacion'  

  Selena Gomez a lansat EP-ul 'Revelacion'  


Dupa 3 albume impreuna cu The Scenes, "Kiss & Tell” (2009), "A Year Without Rain” (2010) si "When the Sun Goes Down” (2011) si 3 albume solo, "Stars Dance” (2013), "Revival” (2015) si "Rare” (2020), Selena Gomez a lansat primul material in limba spaniola, mult asteptat de catre fanii artistei - EP-ul "Revelacion".

Noul material contine 7 melodii, printre care si colaborarea Selenei cu DJ Snake pentru "Selfish Love", melodie lansata in urma cu cateva zile. De pe EP-ul "Revelacion", Selena a mai prezentat pana in prezent doua melodii: "Baila Conmigo" si "De Una Vez".

Revelacion este primul proiect al Selenei cantat in totalitate in limba spaniola, un vis devenit realitate, deoarece artista mereu si-a dorit sa lanseze un material in limba spaniola. Piesa "De Una Vez” este prima piesa in limba spaniola ce ajunge pe primul loc in iTunes Song Chart pe plan mondial.

"Am vrut sa fac asta de zece ani, sa lucrez la un proiect spaniol, pentru ca sunt atat de mandra de mostenirea mea si, pur si simplu, am simtit ca vreau sa se intample asta”, a declarat Selena in cadrul unui interviu Apple Music Beats.

"Selfish Love" este a doua colaboare a Selenei cu DJ Snake; cei doi lansand in urma cu aproape trei ani hitul "Taki Taki", piesa a acumulat peste 2 miliarde de vizualizari si peste 1 miliard de stream-uri pe Spotify.

Selena Gomez este una dintre cele mai importante imagini Disney din ultimii ani, fiind activa in lumea cinematografiei si a muzicii inca din 2002. In plus, este cunoscuta pentru colaborarea cu mai multe organizatii nonguvernamentale pentru cauze caritabile, in principal UNICEF.

Tracklist:

De Una Vez

Buscando Amor

Baila Conmigo (Rauw Alejandro)

Damelo To' (Mike Towers)

Vicio

Adios

Selfish Love (DJ Snake feat. Selena Gomez)
Publicat pe 15 Martie 2021 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram