BestMusic.ro » Selena Gomez » Selena Gomez in `turneu` cu Nick Jonas

Selena Gomez in `turneu` cu Nick Jonas

Selena Gomez in `turneu` cu Nick Jonas

Cei doi nu au anuntat ca vor sustine un turneu impreuna, dar Selena Gomez a fost vazuta in... autobuzul de turneu al lui Nick Jonas.

Mezinul trupei Jonas Brothers sustine luna aceasta o serie de concerte impreuna cu trupa The Administration, alaturi de care a inregistrat si un album ce urmeaza a iesi pe piata in februarie.

Cu cateva zile in urma (pe 16 ianuarie), Nick Jonas a avut un spectacol in Detroit, Michigan. In seara respectiva, membrul Jonas Brothers a coborat din autobuzul de turneu impreuna cu Selena Gomez, care l-a insotit si la concert.

Potrivit unor zvonuri aparute pe internet, Nick Jonas si Selena Gomez au avut in trecut o relatie de un an, pe care au reusit sa o tina departe de ochii presei.

Prezenta vedetei `Wizards of Waverly Place` in autobuzul lui Nick si prezenta ei la concert au iscat noi speculatii privitoare la natura relatiei dintre cei doi.

Acestea au fost intarite si de aparitia Selenei Gomez la inca un concert al lui Nick Jonas, pe 18 ianuarie.

Mezinul trupei Jonas Brothers a mai avut ca iubita o vedeta Disney. Relatia sa cu Miley Cyrus s-a incheiat, insa, in 2007.
Mai multe stiri despre: turneu  Nick Jonas  Selena Gomez  relatie 
Publicat pe 20 Ianuarie 2010 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram