BestMusic.ro » Selena Gomez »   Selena Gomez lanseaza melodia "Baila Conmigo", in colaborare cu Rauw Alejandro  

  Selena Gomez lanseaza melodia "Baila Conmigo", in colaborare cu Rauw Alejandro  

  Selena Gomez lanseaza melodia "Baila Conmigo", in colaborare cu Rauw Alejandro
 

Selena Gomez a anuntat lansarea primului sau EP in limba spaniola. Artista a inceput prin lansarea melodiei "De Una Vez", in limba spaniola, iar acum Selena lanseaza colaborarea cu Rauw Alejandro - "Baila Conmigo".

EP-ul "Revelacion" va aparea pe 12 martie 2021 si va contine doar melodii in spaniola. Astazi, 29 ianuarie, Selena a lansat melodia "Baila Conmigo", in colaborare cu artistul puertorican, Rauw Alejandro, un track produs de catre Tainy.

Videoclipul este regizat de catre brazilianul Fernando Nogari.

"Baila Conmigo" succeda single-ul "De Una Vez", prima melodie in spaniola dupa mai bine de un deceniu. Clipul a fost in mai multe locatii, printre care Los Angeles, Miami si un sat de pescari din Brazilia.

"Videoclipul descrie sentimentul de izolare pe care il traim cu totii acum si modul in care muzica ne conecteaza cu adevarat, pe toti, indiferent unde ne aflam in lume", declara Selena.

Selena a anuntat deja ca EP-ul "Revelacion" este disponibil pentru pre-comanda, cu o serie de fotografii noi, inspirate din cultura latino, postate pe conturile sale de Social Media.

"Am vrut sa fac asta de zece ani, sa lucrez la un proiect spaniol, pentru ca sunt atat de mandra de mostenirea mea si, pur si simplu, am simtit ca vreau sa se intample asta", a declarat Selena in cadrul unui interviu cu Apple Music Beats 1.
chilipirul-zilei.ro/
Publicat pe 29 Ianuarie 2021 de BestMusic.ro
chilipirul-zilei.ro/