BestMusic.ro » Sensor » Concurs: o invitatie dubla la lansarea Sensor - U.S.B (Urban Symphonic Beats)

Concurs: o invitatie dubla la lansarea Sensor - U.S.B (Urban Symphonic Beats)

Concurs: o invitatie dubla la lansarea Sensor - U.S.B (Urban Symphonic Beats)

La patru ani de la lansarea "Best, Unreleased”, Sensor revine cu un nou album produs de Kult Studio Records - U.S.B. - in cadrul unui show inedit ce va avea loc sambata, 7 Decembrie, in cel mai fresh spatiu cultural bucurestean, Colectiv.

Bestmusic.ro ofera, prin tragere la sorti, o invitatie dubla la concerul de lansare, ce se anunta a fi spectaculos. Pentru asta, spune-ne, intr-un comentariu la acest articol, ce voci din Romania ti-ar placea sa auzi pe viitoarele piese Sensor.

Deadline: vineri, 6 decembrie.

U.S..B. este al patrulea album al trupei cu o cariera de 14 ani in spate, 14 ani in care Sensor s-au metamorfozat constant in materie de viziune artistica, impresionand negresit prin talent si inovatie – de la eclecticul, unicul show de percutie si dans contemporan Sakadat pana la cele mai recente proiecte de dance-electronica, definitorii la momentul de fata pentru fenomenul Sensor.

Sensor au colaborat pentru cele 12 piese de pe album cu voci "trademark” precum unica si inconfundabila Mara, Lora - una dintre cele mai apreciate artiste ale momentului si Mc Tina - cel mai prolifc MC de DNB de la noi aflata la prima ei colaborare cu Sensor.

Mai multe detalii despre eveniment gasiti aici.

Sensor - You Give (videoclip)


Mai multe stiri despre: concursuri  albume 2013  concerte 2013 
Publicat pe 03 Decembrie 2013 de BestMusic.ro