BestMusic.ro » Sepultura » Festivalul Rock Evolution de la Oradea a fost ANULAT

Festivalul Rock Evolution de la Oradea a fost ANULAT


Festivalul Rock Evolution de la Oradea, ce urma sa se desfasoare in acest sfarsit de saptamana, nu va mai avea loc.

Organizatorii au postat pe pagina de Facebook a evenimentului un anunt in care prezinta succint motivele anularii, ce ar avea legatura cu alimentarea cu energie electrica a locatiei festivalului. La festival ar fi urmat sa fie prezente nume precum Sepultura, Three Days Grace, Death Angel si Biohazard.

"In numele organizatorilor Festivalului Rock Evolution si NZS PRODUCTION dorim sa anuntam ca din motive legate de alimentarea cu curent a locatiei si neintelegerile intre cei care trebuiau sa furnizeze curentul destinat festivalului, nu am reusit sa gasim sub nici o forma o alta alternativa , [sic!] drept urmare cu foarte multe regrete si dezamagiri tinem sa anuntam ca festivalul SE ANULEAZA!

Trupele anuntate pentru acest festival vor fi contactate pentru a nu face deplasarea si rezilierea contractelor, iar cei care deja au achizitionat bilete isi vor putea recupera banii de la Eventim.

Pentru orice informatie trimite-ti [sic!] email la rock@nzsproduction.ro. Ne cerem scuze tuturor pentru acest esec neasteptat venit pe neprevazute!"

via metalhead.ro
Mai multe stiri despre: festivaluri 2012  anulare festival 
Publicat pe 12 Iulie 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram