BestMusic.ro » Sepultura » Metalhead Meeting 2014: Golden Circle este sold-out

Metalhead Meeting 2014: Golden Circle este sold-out


Biletele din categoria GOLDEN CIRCLE de la METALHEAD Meeting 2014 (Sepultura, Moonspell, Arkona + 4 trupe - 7 iunie Arenele Romane) s-au epuizat. In acest moment, se mai gasesc bilete, la categoria Acces General, la pretul de 100 de lei si bilete Meet & Greet la 250 de lei.

Organizatorii doresc sa ofere fanilor o experienta de festival de cea mai inalta calitate, drept urmare au decis sa nu suplimenteze cele 500 de locuri alocate zonei Golden Circle, prin marirea spatiului, dupa epuizarea acestora. De asemenea, preturile biletelor vor ramane neschimbate si in ziua festivalului, la intrare.

Singurele locuri Golden Circle disponibile pot fi acum castigate la promotion Monster Energy. Cumpara o doza de Monster Energy, intra pe www.metalhead.ro/monster, introdu datele de pe bon si poti castiga prin tragere la sorti un Meet & Greet sau unul din cele 100 de bilete Golden Circle! De asemenea, biletele Meet & Greet, in numar foarte limitat, disponibile pe iabilet.ro si in retelele Iabilet si Eventim, au si Golden Circle Inclus.

Va reamintim ca METALHEAD Meeting 2014 are loc sambata, 7 iunie, la Arenele Romane din Bucuresti. Pentru a inlatura orice indoiala, acest concert NU este in cort ci in aer liber. Vor fi 32 de grade sambata, berea rece, la 6 lei, cheile unui show de succes!

Biletele pot fi gasite online pe www.iabilet.ro, www.Myticket.ro, www.Bilete.ro si www.Eventim.ro si in toate punctele fizice clasice de vanzare din toata tara (magazinele Diverta din toata tara, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Magazinele Orange, Vodafone si Germanos, librariile Humanitas si Carturesti, magazinele InMedio, oficiile Postei Romane). Biletele se pot cumpara in format fizic si in reteaua de magazine UMAN toata tara, magazinele Senia, Perfect Tour si club Rockstadt din Brasov.

Biletele costa 100 de lei Acces General, preturile ramanand nemodificate si in ziua concertului, la intrare.

Copiii sub 12 ani au intrarea libera doar insotiti de un adult cu bilet valabil.

Line-up-ul complet METALHEAD Meeting 2014 este compus din sapte dintre cele mai bune trupe de metal de peste hotare, dar si din Romania, care vor zgudui scena de la Arenele Romane, in data de 7 iunie: Sepultura (Brazilia), Moonspell (Portugalia), Arkona (Rusia), Endsight (Grecia), Last Hope (Bulgaria), Diamonds Are Forever (Romania) si Sincarnate (Romania).

Ca si anul trecut, si in 2014 exista o serie limitata de 50 de tricouri oficiale cu METALHEAD Meeting.
Cei care doresc sa-si rezerve un tricou pe care il vor ridica de la Festival pe 7 iunie, sunt rugati sa lase un comentariu pe pagina de Facebook a evenimentului, AICI. Acestea costa doar 40 de lei.

METALHEAD MEETING 2014, aflat deja la editia a doua dupa succesul de anul trecut alaturi de Hypocrisy si Lake Of Tears tot de la Arenele Romane, este organizat de METALHEAD.ro, site-ul rock numarul unu din Romania, cu sprijinul Gala si Bestmusic Live Concerts si sustinut de Ciuc Premium si Monster Energy!

Eveniment recomandat de ROCK FM si Sunete.

Pagina oficiala de Facebook: www.facebook.com/METALHEADMeeting
Facebook Event:
www.facebook.com/events/222070337973486/
Mai multe stiri despre: going out  concerte 2014  metalhead meeting 
Publicat pe 02 Iunie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram